Coș

No products in the cart.

Cuibul Berzelor – de la primul bebeluș până azi

Am început prin a fi alături de viitorii părinți, pregătindu-i de primul lor bebeluș la cursurile Lamaze și continuăm să creștem alături de familiile lor, cu cursuri prin care mamele și tații își rafinează continuu relația cu copiii lor.

Cele mai frumoase lecții sunt cele pe care ni le dau părinții din Cuib. Setea lor de cunoaștere este cea care ne-a cerut să învățam mai multe despre alăptare, despre diversificare, despre sistemele de purtare ergonomice, despre activitățile creativ-educative și despre principiile de educație pline de respect și compasiune. Nevoia lor de a ști ne-a demonstrat cât de importante sunt cursurile de prim-ajutor sau de nutriție în sarcină. Dorință lor de a fi cei mai buni părinți posibili ne însuflețește să învățam mereu pentru ei.

Cum am evoluat

Am construit Cuibul Berzelor ca proiectul de suflet al unui singur om. L-am mărit pentru și împreună cu toți oamenii frumoși care s-au întors în Cuib cu idei noi. Revenirile lor ne dovedesc c-am ajuns în mintea și sufletul lor, iar acesta este cel mai bun motiv pentru a continua.

August 2009

Obținerea certificatului de educator prenatal Lamaze și susținerea primelor cursuri, într-o cameră de apartament.

August 2009
Octombrie 2011

Mutarea într-un spațiu mai mare și adăugarea cursurilor de gimnastică prenatală, diversificare, prim-ajutor și masajul bebelușului.

Octombrie 2011
Februarie 2012

Primele cursuri de parenting susținute de Monica Reu și Otilia Mantelers.

Februarie 2012
August 2012

Prima și cea mai mică întâlnire anuală a părinților din Cuibul Berzelor; de atunci suntem tot mai mulți de la an la an.

August 2012
Iunie 2015

Mutarea în casa spațioasă, cu grădină, care permite adăugarea de activități noi: Cuibul de joacă, Cuibul de alăptare, activități părinte-copil.

Iunie 2015
Februarie 2016

Primul curs clujean de formare pentru bunici dornici să afle noutățile despre alăptare, îngrijirea copilului și parenting.

Februarie 2016
Octombrie 2016

Nora Niculescu câștigă o bursă de 2000 de dolari de la Lamaze International și participă la Conferința Internaționala Lamaze din West Palm Beach, Florida, SUA

Octombrie 2016
Februarie 2017

Nora Niculescu începe să formeze noi educatori prenatali Lamaze în toată țara, devenind singurul Trainer Lamaze International din România.

Februarie 2017
Ianuarie 2018

Adăugăm o nouă formare internațională echipei Cuibului, prin certificarea ca mentor Birthing From Within, completând astfel partea de studii științifice din cursul Lamaze cu o componentă profundă și complexă de pregătire psiho-emoțională pentru naștere. 

Ianuarie 2018
Ianuarie 2020

Nora Niculescu devine în mod oficial unul din cei doar 4 Tutori internaționali ai Birth Story Medicine și începe să formeze profesioniști din toată lumea în procesul de integrare a experienței nașterii numit Birth Story Listening.

Ianuarie 2020
Martie 2020

Forțate de pandemie, mutăm toate cursurile în ONLINE și de atunci răspundem nevoilor viitorilor părinți din toată țara, ne mai existând bariera locației. 

Martie 2020

Cele mai recente articole de pe blog

351516814 802025061219764 6293556947798579860 n

Ghidul complet pentru alegerea unui curs de puericultură: Ce ar trebui să acopere și ce ar putea să excludă în îngrijirea și dezvoltarea bebelușului tău

Descoperă subiectele esențiale și cele mai noi tendințe în puericultură: asigură siguranța și sănătatea bebelușului tău și dezvoltă abilități cheie…
Birth Story Telling Interviu jurnal de psiholog

Nora Niculescu la Jurnal de Psiholog despre procesarea nașterii

Oricât de natural ar fi procesul nașterii, unele nașteri lasă răni invizibile, dar pe deplin dureroase. Avem deja ani de…
Interviu Miracolul nasterii

Despre miracolul nașterii

Acum câțiva ani, în plină pandemie, colega noastră Nora Niculescu a stat la o poveste cu Ina Lupu, cea pe…