Coș

No products in the cart.

Termeni și condiții cuibulberzelor.ro

>
Termeni și condiții cuibulberzelor.ro
  1. Termeni generali

Cuibulberzelor.ro este un site educațional de parenting care își propune să vă ofere acces la diverse cursuri și materiale informative în domeniul educației parentale.

Site-ul cuibulberzelor.ro (denumit în continuare site-ul sau cuibulberzelor.ro) este deținut de Societatea Cuibul Berzelor SRL (denumită în continuare Societatea), cu sediul în Cluj-Napoca, str. Lunii, nr. 22, bl. L5, sc. 2, et. 2, ap. 16, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/3190/2014, având CUI 33774806.

Prezenții termeni și condiții definesc relația contractuală dintre dumneavoastră și Societate cu privire la utilizarea site-ului cuibulberzelor.ro și a serviciilor prezentate pe acest site. Vă informăm că prin accesarea site-ului și utilizarea serviciilor vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

  1. 2. Accesarea cursurilor

Cursurile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului sunt prezentate detaliat pe site, astfel, toate informațiile legate de desfășurarea cursurilor, precum prețul, locația, persoanele care susțin cursurile, pot fi accesate prin selectarea cursurilor dorite.

Pentru a vă înscrie la cursurile disponibile, vă rugăm să selectați cursul la care doriți să participați, apăsând butonul înscrie-te la curs, amplasat în dreptul fiecărui curs. După apăsarea butonului de înscriere, va trebui să parcurgeți toți pașii indicați pe site și să completați în mod corect toate informațiile și datele solicitate în ferestrele deschise.

Înscrierea va fi considerată finalizată prin plata integrală de către dvs. a prețului cursului dorit, prin una dintre modalitățile de plată prezentate pe site.

Vă informăm că pentru înscrierea la cursurile selectate aveți obligația de a furniza date valide și corecte. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a oricărei informații privind înregistrarea la cursuri și pentru orice operațiune și/sau plată efectuată de dumneavoastră prin utilizarea site-ului.

Totodată, prin înscrierea la curs, consimțiți expres faptul că Societatea poate să vă contacteze prin orice mijloc disponibil, în vederea transmiterii oricăror detalii referitoare la desfășurarea cursului selectat.

3. Plata serviciilor
Prețul pentru fiecare curs în parte este exprimat în LEI și se regăsește afișat pe site în dreptul cursului respectiv.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

– prin intermediul procesatorului de plăți MobilPay (Netopia).

– prin transfer bancar

urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Vă informăm că nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Plățile care se efectuează prin intermediul site-ului, strict pentru achitarea serviciilor accesate, se realizează în condiții de securitate, conform politicilor de securitate implementate de furnizorii acestui serviciu, respectiv MobilPay (Netopia). Pentru a vă informa cu privire la politica de confidențialitate a acestui operator puteți accesa următoarea legătură: https://netopia-payments.com/politica-de-confidentialitate/?ref=mobilpay

Atunci când efectuați o achiziție, sunteți de acord să nu utilizați o metodă de plată nevalidă sau neautorizată. Dacă metoda dvs. de plată nu funcționează și totuși primiți acces la cursul la care v-ați înscris, sunteți de acord să ne plătiți taxele corespunzătoare în termen de treizeci (30) de zile de la primirea notificării din partea noastră. Ne rezervăm dreptul să dezactivăm accesul la orice curs pentru care nu am primit plata corespunzătoare.

4. Politica de livrare

Pentru cursurile achiziționate de pe cuibulberzelor.ro, livrarea constă în primirea unei notificări pe e-mail cu confirmarea achiziției, în cel mai scurt timp(maxim 1 h) după înregistrarea plății. Verificați emailul și în folderul Spam/Junk/Promotions.
Linkul unde se poate accesa cursul, împreună cu datele de logare pentru participare la curs și informațiile adiționale necesare accesării acestuia se primesc pe email, cu cel puțin 1 zi înainte de data programată a cursului.
 
 

5. Dreptul de retragere
Potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care cursurile la care v-ați înscris nu au început sau ați achiziționat un pachet de cursuri din care s-au desfășurat doar o parte din cursuri, și doriți să apelați la dreptul de retragere, vă rugăm să să ne comunicați intenția dumneavoastră de retragere neechivocă prin email la info@cuibulberzelor.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, cursurile la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită.

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați un termen de 14 zile calendaristice de la data înregistrării și dacă cererea de renunțare este comunicată cu cel puțin 2 ore înaintea începerii cursului la care doriți să renunțați.

6. Condiții de utilizare a site-ului
Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se publica sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea.

Serviciile asigurate prin intermediul site-ului nu sunt disponibile pentru minori nici măcar prin intermediul tutorelui sau reprezentantului său legal. Orice accesare a site-ului de către minori, direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali, se face pe propria răspundere a acestora. Nu recomandăm utilizarea site-ului de către minori.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor ori a consultanților.

Vă puteți adresa direct Societății dacă nemulțumirile dumneavoastră sunt legate de funcționalitatea site-ului, dificultatea în identificarea de informații pe site, eventuale situații întâmpinate cu ocazia efectuării de plăți și alte asemenea împrejurări legate de administrarea site-ului. Vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: info@cuibulberzelor.ro.

Vom încerca soluționarea situației reclamate în cel mai scurt timp posibil.

7. Răspundere și Limitări
Utilizatorii site-ului sunt responsabili pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Vă informăm că Societatea acționează doar ca un intermediar între dumneavoastră și persoanele care susțin cursurile prezentate pe site, motiv pentru care Societatea nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește conținutul cursurilor și/sau a oricărui eventual prejudiciu suferit ca urmare a participării la cursurile prezentate pe site.

Fiecare persoană care susține cursurile este profesionist independent, exclusiv responsabil pentru serviciile furnizate către dvs. Societatea ori partenerii săi care promovează cuibulberzelor.ro nu vor fi responsabili pentru sfaturile pe care le primiți de la persoanele care susțin cursurile.

Cu toate acestea, vă informăm că toate cursurile prezentate pe site au un scop exclusiv informativ, în niciun caz informațiile furnizate prin intermediul cursurilor nu au rolul de a oferi recomandări sau consultații medicale.

Vă rugăm să nu încercați să utilizați serviciile noastre pentru acoperirea unor necesități medicale, pentru care trebuie să apelați Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență sau la medicul specialist.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau pentru viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site.

8. Reclamații
Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea la cursuri (dacă este cazul), accesarea unui serviciu, timpul în care ați primit răspuns la solicitări după achitarea costurilor aferente, aspecte legate de plată ori alte astfel de aspecte administrative ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon  0742030465, fie prin email la adresa info@cuibulberzelor.ro

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 30 de zile.

Aveți obligația de a nu face publice aceste nemulțumiri (pe rețelele sociale, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Societății prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

9. Proprietate intelectuală și industrială
Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte, informații, structura, materialele cuprinse în program, know how, conținut, structură, administrare program și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Societății. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea etc., a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Societate.

Niciun utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului, vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

De asemenea, Societatea deține dreptul de proprietate (inclusiv, fără limitare la drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală) asupra conceptului, denumirii, conținutului proiectului cuibulberzelor, textelor, asupra fotografiilor, înregistrărilor, filmărilor și toate drepturile de a folosi și dezvălui ideile, conceptele, know-how-ul, metodele, tehnicile, procesele și adaptările acestora pe parcursul desfășurării activității sale.

În ceea ce privește cursurile prezentate pe site, vă informăm că participarea dvs. la acestea este posibilă exclusiv în scop personal, educațional și necomercial, în conformitate cu prezenții Termeni și Condiții. Orice alte utilizări sunt interzise în mod expres. Nu aveți dreptul de a înregistra, reproduce, redistribui, transmite, cesiona, vinde, difuza, închiria, partaja, împrumuta, modifica, adapta, edita, crea lucrări derivate, sublicenția sau transfera ori utiliza în orice alt mod niciun curs, cu excepția cazului în care vă oferim permisiunea explicită pentru acestea, printr-un acord scris semnat de personale care susțin respectivele cursuri și de reprezentanții Societății.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal
Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

11. Forța majoră
Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

12. Legea aplicabilă
Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Societate și utilizatorii site-ului, în legătură cu raporturile decurgând din stabilirea raporturilor pe site, urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Cluj-Napoca.

13. Dispoziții finale
Acest site este deținut de către Cuibul Berzelor SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Societatea are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, publicând varianta actualizată pe site, iar dumneavoastră aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde și nu vă puteți apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau derulării cursurilor pe site.