Coș

No products in the cart.

Cunoaște Echipa

echipa scaled
CUIBUL BERZELOR BEA NORA 9 scaled

Nora Niculescu

Educator prenatal Lamaze, Consilier în înțărcare, Psiholog, Birth Story Listener, Doula

 
Nora Niculescu este fondatoarea Cuibul Berzelor, psiholog și educator în zona educației pre și postnatale. De-a lungul celor 13 ani, ea a ajutat peste 8000 de părinți și a format la rândul ei educatori prenatali și doule din toată țara.
 
Abordarea ei are trei elemente cheie: pregătirea practică a viitorilor părinți e prima dintre ele – bazată pe informație, studii și pe demontarea miturilor.
 
Al doilea element este integrarea experienței psiho-emoționale a noului rol de părinte, a identității care aduce schimbări în persoana de dinaintea copilului, și care, în același timp pune presiune pe viața de cuplu de după apariția copilului. Și, nu în ultimul rând, al treilea element e cel care aduce instrumentele multidisciplinare și tehnici de auto-cunoaștere pe care Nora le oferă părinților – atât ca psiholog, cât și ca unul dintre cei 4 tutori mondiali Birth Story Medicine.
 
Pe Nora o găsiți la cursul More than Lamaze, la sesiunile de consiliere individuală Birth Story Listening și Înțărcare, dar și în cadrul comunității noastre minunate de părinți moderni, unde e mereu prezentă cu sfaturi, ghidare, activități noi sau povestiri amuzante.
CUIBUL BERZELOR MIHA 10 scaled

Mihaela Zdrenghia

Educator prenatal Lamaze, Birth Story Listener, Doula

 

Mihaela Zdrenghia este educator prenatal Lamaze și specialist în educația timpurie a copiilor (0-3 ani).

Dintotdeauna, ea a simțit că locul ei este să lucreze alături de oameni și în sprijinul lor.

Când a aflat prima dată că este însărcinată, a înțeles importanța informațiilor la zi, documentate, informații pe care să le primești de la oameni care te ascultă și iți răspund la întrebări, chiar și la cele mai incomode, fără să te facă să te simți rușinat sau inconfortabil. În acel moment a realizat că locul ei este alături de părinții la început de drum și, mai apoi, în aventura cu copiii de până în 3 ani.

Ea este mereu pregătită să ofere explicații pe înțelesul tuturor, să îi facă pe viitorii părinți să se simtă ascultați, să aibă încredere în ei. Sarcina deschide un nou capitol în viața unui cuplu, travaliul vine cu provocările lui, momentele cu bebe sunt neprețuite dar în același timp pot să fie și copleșitoare, de aceea avem nevoie de validare și de susținere.

Energia ei pozitivă și zâmbetul ei larg o ajută să ajungă la inimile oamenilor în mod natural. 

Miha de-abia așteaptă să vă asculte și să vă ofere ghidarea de care aveți nevoie, la Cursul More than Lamaze.

CUIBUL BERZELOR BEA 7 scaled

Bea Birtalan

Kinetoterapeut fascinat de tot ce înseamnă sarcină, bebeluși și nu numai

 

Kinetoterapeut de profesie, Bea Birtalan este licențiată pe gimnastica prenatală.

Lucrează de mai bine de 10 ani cu gravide și cu proaspete mămici, ca să le ajute să rămână și să își revină în forma cea mai bună!

Este personal trainer certificat pe TRX și BodyArt. Găsește plăcere în a lucra cu oameni atât în sală, cât și în mediul online.

Vei găsi antrenamentele ei potrivite pentru toată lumea, adaptabilitatea fiind punctul ei forte.

Clasele ei de gimnastică și yoga prenatală sunt favoritele mamelor. 

CUIBUL BERZELOR ANA 5 scaled

Ana Cristina Ștefănescu

Medic specialist pediatru

 

Medic primar pediatru, dr. Ana Ștefănescu este mai mult decât un medic pasionat de meseria sa!

Pe Doctorița de copii o găsiți mereu cu zâmbetul pe buze, căci empatia și copilăria sunt parte din personalitatea ei.

Dar, oricine a auzit-o pe Ana vorbind, și-a dat seama că este o enciclopedie vie și, nu e de mirare că are în biblioteca ei impresionantă atât cărți de copii, cât și cărți de ‘oameni mari’… nu mai spunem de librăria de specialitate!

Pe lângă cățelusul ei și pasiunea ei (nu tocmai ascunsă) pentru Crăciun, limbajul iubirii e reprezentat de Ceaiuri.

Plantele sunt remediul ei preferat și, într-o lume în care ne îndepărtăm tot mai mult de bunătățile naturii, ea încearcă mereu să unească tot ce e mai bun din documentarea științifica, cu tot ce e mai benefic pentru corpul nostru –  organic, natural și sănătos!

Ea aduce valoare părinților prin cursurile de Diversificare și Auto-diversificare și Problemele medicale ale copilăriei, două cursuri #MustHave pentru părinții care caută soluții practice, documentate și extrem de plăcute.

Abordarea noastră

cuibul berzelor
  • Informația transmisă la cursuri: se bazează în totalitate pe studii și pe cele mai recente recomandări în domeniu, asigurând astfel o informare corectă care, alături de prevenție, reprezintă cheia unor rezultate excelente.
  • Pregătirea psiho-emoțională: Atât travaliul, cât și nașterea, necesită multă pregătire la nivel mental, fizic și emotional
  • Comunicarea cu echipa medicală: De multe ori, medicii nu reușesc să dedice suficient timp oferirii de informații detaliate, focusul lor fiind în mare parte pe problemele strict medicale. De aceea, este bine sa fiți pregătiți cu termenii de specialitate pentru a putea lua decizii informate în momente cheie. 
  • Încredere: Nașterea și creșterea unui copil sunt niște experiențe profund transformatoare, în care vrem să intrăm nu doar cu informație corectă, cât și cu un mindset potrivit, astfel încât să putem întâmpina cu încredere orice va fi să ne aducă în cale această experiență.