Coș

No products in the cart.

Dragă mămică,

Dacă ai ajuns pe această pagină, înseamnă că ai în față fie o Pompă de sân electrică, fie un sistem SNS de la Medela, fie un biberon Medela cu tetina Baby Calma. Orice ai fi închiriat de la Cuib, sperăm să-ți fie de ajutor, indiferent care este nevoia ta!

Pentru a te ajuta în a utiliza corect și sigur produsul închiriat, te rog citește instrucțiunile de mai jos, adaptate produsului închiriat de tine.

  1. POMPELE DE SAN ELECTRICE DE LA CUIB

Toate pompele din Cuib sunt îngrijite cu atenție, pentru a putea sprijini cât mai multe mame în timp. De aceea, în funcție de pompa pe care ai primit-o, te rugam sa citești cu atenție manualul de utilizare potrivit, din lista de mai jos.

Vei afla așadar cum sa o folosești în mod corect, cum sa o sterilizezi și sa o cureți corespunzător și cum sa ai grija de ea cât timp se afla la tine.

Link – Spectra 9 PLUS

Link – Spectra S1 sau S2

Link – Pompa Medela (orice model)

Rugamintile noastre explicite și importante, pentru a folosi toată lumea în siguranță aceste pompe, sunt următoarele:

  • Sterilizeaza la primire componentele pompei ce intra în contact cu sânul și cu laptele matern – cupele, membranele, capacele, sticluțele, tetinele.
  • Furtunul in principiu nu intra in contact nici cu sanul si nici cu laptele matern, deci NU TREBUIE CURATAT SI STERILIZAT căci se va distruge.
  • Daca totusi se intampla cumva ca lapte sau condens sa ajunga in furtun, atunci curata-l si lasa-l sa se usuce complet inainte de a-l refolosi. In acest caz, interiorul furtunului se curata intai cu apa rece, apoi in apa calduta cu putin sapun. Dupa aceea, se clateste si se lasa atarnat de ceva, sa se usuce complet. In situatia in care trebuie sa-l speli, te rugam sa ne anunti si pe noi, pentru a fi atente la acest aspect. 
  • Motorul pompei se curata, la nevoie, cu o lavetă usor umeda.
  • Inainte de a returna pompa, te rugam sa o cureți și sa o sterilizezi iar.
  • In cazul în care ceva se defectează, te rugam sa ne semnalezi acest lucru, pentru a-l putea remedia.
  • La Pompa SPECTRA S2, daca folosesti doar o una din pompe, asigura-te te rog ca locul unde ar trebui atasat furtunul celei de-a doua pompe e acoperit cu capacelul de silicon. Altfel, nu se va crea vidul.

Tariful pentru închirierea unei pompe este de 35 lei / săptămână, independent de numărul de zile în care ea a fost folosita (ex: chiar dacă a fost împrumutată pentru 3 zile, se plătește săptămână întreagă).

Te mai încurajăm să nu ții pompa mai mult decât realmente ai nevoie, uitând să o returnezi la timp, pentru a nu te găsi în situația în care ai de plătit mai mult decât ar fi fost necesar. În plus, timpul în care pompa e ținută fără a fi folosita, privează o alta mama de a la o folosi atunci când ar fi avut nevoie de ea.

 

2. SISTEMUL SNS DE LA MEDELA

Te rugăm să citești cu atenție ce componente conține sistemul SNS, să urmaresti un video relevant legat de cum se folosește și să citești manualul de utilizare al SNS-ului de la Medela AICI.

Înainte de utilizare, te rugăm să sterilizezi toate componentele, conform instrucțiunilor (în cutie se află și instrucțiunile în limba română, tipărite). După folosire, e esențial să cureți componentele SNS-ului conform instrucțiunilor. Înainte de a-l returna, asigură-te că ai spălat componentele și că apoi le-ai sterilizat și că după aceea le-ai pus pe toate în cutie.

Tariful pentru închirierea SNS-ului este de 20 lei / săptămână, independent de numărul de zile în care ea a fost el folosit (ex: chiar dacă a fost împrumutat pentru 3 zile, se plătește săptămână întreagă).

 

3. BIBERON MEDELA CU TETINA BABY CALMA

Biberonul cu tetina Baby Calma de la Medela, are în cutie instrucțiunile de utilizare și curățare. Dar le poți accesa și AICI.

Înainte de utilizare, te rugăm să sterilizezi toate componentele, conform instrucțiunilor. După folosire, e esențial să cureți componentele biberonului și ale tetinei Calma, respectând indicațiile din manualul de utilizare. Înainte de a-l returna, asigură-te că ai spălat componentele și că apoi le-ai sterilizat și că după aceea le-ai pus pe toate în cutie.

 

Acestea fiind spuse, consilierii în alăptare de la Cuib iti stau la dispoziție cu orice ai mai avea nevoie pe zona aceasta. Dacă vrei sa iei legătură cu vreunul din ei, poți suna la numărul 0742030465 pentru a verifica disponibilitatea lor.

Iti multumim și să folosești produsul închiriat cu folos!

Cu drag,
Echipa Cuibul Berzelor