Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
10 din 100 lucruri (și câte-or mai fi) diferite de când ești gravidă. Sau pe care le percepi diferit!
GIF 1

10 din 100 lucruri (și câte-or mai fi) diferite de când ești gravidă. Sau pe care le percepi diferit!

1. Când îți anunți sarcina, cel puțin doi oameni cu care nu te-ai mai văzut de mult timp se vor întreba când ai avut timp să procreezi, la cât de ocupată ziceai că ești când te chemau la cafea.

gif1

2. La aproape patru săptămâni copilașului tău îi bate deja inimioara și ți se pare extraordinar. Încă nici nu realizezi cât de wow e că reușesc să bată în tine două inimi în același timp.

gif 2

3. Copilul visează și cât se află la tine în burtică. Iar tu îți promiți deja că vei fi alături de el orice vise sau dorințe va avea!

gif 3

4. Din a treia luna până într-a cincea ar fi bine să anunți la job că…în câteva luni te bucuri de concediiiiiu.

P.S. Lasă-i să te invidieze, nu le spune că deja te apucă groaza când ai văzut ce prețuri au cărucioarele 3 în 1 sau sistemele de purtare.

P.S. O să-ți dai seama mai încolo și tu că ăsta nu e denumit pe drept concediu, la câte vei avea de făcut.)

gif 5

5. De multe analize are nevoie o gravidă! Și de ceva timp liber pentru a le face.

Șefii tăi (asta dacă nu ești chiar tu propria-ți șefa) vor fi puși la curent cu legea, în principiu, de contabilul companiei, dacă au mai avut o graviduță până atunci printre ei.

Dacă nu, pregătește-te să le mai dai și tu, din când în când, câte-un update cu privire la drepturile tale.

gif 5

6. Unii oameni nu vor înțelege prin ce treci.

Și nici nu e nevoie să priceapă toți.

E perfect dacă ai suportul celor dragi.

Dar amintește-ți, inspiri și mai multe frumusețe de când ești însărcinată, însă în continuare iubitul nu îți poate citi gândurile cu privire la suportul de care ai nevoie în această perioadă din partea lui.

gif 6

7. Tu ești însărcinată, așa e, dar deciziile importante le luați împreună. Iar dacă uneori simți că pierzi controlul, dă vina pe hormoni.

gif 7

8. Și e impresionant.

Știm și noi.

E cool cum prinzi forma aia de graviduță, însă îți suntem suport pentru zilele în care ești în fața oglinzii și oftezi lângă perechea de pantofi cu toc și sacourile ce acum îți par minuscule.

Dar îți reamintim că nu se întâmplă să fii gravidă în fiecare an din viață, deci bucură-te un pic mai mult de tot ceea ce trăiești.

gif 8

9. Cum nouă luni au fost nevoie să ajungi la câteva kilograme în plus (we know it, probabil minim 12 kilograme, de fapt), dă-ți timp.

După aproximativ un an de bebe, corpul tău va ajunge fără foarte mari eforturi din partea ta aproape la forma de dinainte de a naște.

gif 9

10. Ești tot tu. Și sunteți tot voi doi, cu o nouă titulatură de acum încolo.  #părinți

Deci spor la comunicare și timp magic! Cele două pot să facă minuni!

gif 10

Distribuie

Lasă un răspuns