Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Nora Niculescu la Jurnal de Psiholog despre procesarea nașterii
Birth Story Telling Interviu jurnal de psiholog

Nora Niculescu la Jurnal de Psiholog despre procesarea nașterii

Oricât de natural ar fi procesul nașterii, unele nașteri lasă răni invizibile, dar pe deplin dureroase. Avem deja ani de studii care ne arată că, dincolo de problemele emoționale clinice care pot să apară la aproximativ 15% din femeile care nasc, există femei care trec prin această experiență dureroasă.

Femei care, chiar dacă nu rămân cu o simptomatologie clinică, rămân cu un rest de activare negativă, cu emoții pe care nu și le pot explica, oricât de minunat este puiul acum și cât de bine s-au finalizat lucrurile.

Colega noastră Nora Niculescu, psiholog, educator prenatal Lamaze și doula la naștere și postpartum, a fost invitată de către Raluca Anton la Jurnal de Psiholog, să vorbească despre povestea nașterii și modul în care ea ne impactează.

Birth Story Listening este un instrument valoros în a procesa și integra experiența nașterii, atunci când ea a fost mai puțin decât perfectă.

Urmăriți ambele părți ale emisiunii cu atenție, căci s-ar putea să găsiți multe răspunsuri la întrebările nerostite pe care le-ați avut. 

Distribuie