Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
40 de săptămâni: Anca Cristina
anca 40 de saptamani

40 de săptămâni: Anca Cristina

 

 

 

 

Cuprins:

1.9 LUNI DE MAGIE PURA
2.EMOTIA VESTII CA SUNT INSARCINATA

 

Iti privesti cu duiosie copilul care doarme adanc langa tine si te intrebi cand a trecut un an din viata lui.

Parca acum erai cu betisorul dungat si nu-ti venea sa crezi ce spune.

Parca acum era trecut de primul trimestru si vedeai puiul cum zburda in burtica la fiecare ecografie.

Parca acum erai cuprinsa de mirajul nasterii si te gandeai cu frica si nerabdare la momentul cel mare.

Ai uitat sau nu cum a fost pentru tine perioada sarcinii?

Noi am ales sa iti reamintim prin cateva povesti menite sa te faca sa zambesti cu nostalgie.

Campania 40 de saptamani continua cu povestea  Ancai.

9 luni de magie pura

“Oricine ma întreabă cum a fost atunci când eram însărcinată raspund invariabil ca a fost, pana atunci, cea mai frumoasa perioadă din viata mea. Cel putin asa îmi amintesc per total despre cele 9 luni (38 de săptămâni si o zi).

Dacă stau sa sap foarte adânc în amintiri au fost si momente mai putin plăcute, dar pentru o perioada scurta de timp. In rest au fost doar floricele colorate, sclipici si curcubee.

Emotional am trecut prin multe faze.

Emotia vestii ca sunt insarcinata 

Prima dată am trăit emoția puternica a vestii ca sunt însărcinată, care a venit cu un chitzait de fericire si un rânjet larg afișat îndelung, ranjet care ii făcea pe cei din jurul meu sa se întrebe ce am pățit.

Apoi, fiecare control la doctor era ca o întâlnire cu proaspătul iubit si se lăsa cu fluturi în stomac si lacrimi în colțul ochiului. Cel mai frumos moment al sarcinii a fost când aveam burtica vizibilă – eram tratată regește de toti din jurul meu si simțind deja mișcările iubitei mele în burtica puteam deja să interacționăm.

Asta ma făcea să mă topesc de iubire. Răsfăț total!

Nu o sa va mint, nu tot timpul a fost asa.

Am avut si stări de greata la început, supărări fără motiv, plânsete de stres si spre final necazul major era ca nu îmi mai puteam pune sosetele în picioare :)), dar una peste alta pot spune ca am avut o sarcină foarte faină.

Nu am avut în schimb niciodată momentul ala de panica spre final, ala cu “Doamne, o sa am un bebe, ce ma fac, cum o sa ma descurc?” si aici a avut mare aport cursul de Lamaze al Norei. Eram pregătită să fiu mama odata cu apropierea nasterii.

Cursul Lamaze l-am văzut ca un super-tutorial must-do pentru toti viitorii părinti.

Fără el am fi fost mult mai stângaci, speriati si mai putin “intelepti”. Singurul lucru pentru care am fost pregatiti a fost sa fim asa de coplesiti de iubire… incat sa nu pot cuprinde în cuvinte <3. ”

Anca Cristina Sofan

Fiecare saptamana aduce o noua poveste de dragoste pura intre mama si copilul ei inca nenascut asa cum si-o aminteste fiecare barzuta. La #CuibulBerzelor construim amintiri noi in campania #40desaptamani.

 

Distribuie

Lasă un răspuns