Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
>
Sarcina 40 de săptămâni : Carmen
Carmen 40 de saptamani

Sarcina 40 de săptămâni : Carmen

Cuprins:

1.“CUM A FOST IN TIMPUL SARCINII?
2.MOMENTUL MEU EMOTIONANT

 

Esti mamica, dar sigur ai uitat cum a fost inceputul sarcinii tale, cat de greu sau usor ti-a fost, cate emotii si ganduri te-au macinat.

Esti gravida si parca unele momente de greata si frica nu se mai sfarsesc.

Esti prinsa intr-un paradox cumplit: teama de necunoscut si emotia intalnirii cu bebelusul tau iubit.

Cuibul Berzelor va aduce, mamici si gravide deopotriva, o noua campanie de povesti adevarate din Cuib: 40 de saptamani se numeste ea si se va axa pe povestile barzutelor despre sarcina lor.

Citeste si te minuneaza.

“Cum a fost in timpul sarcinii?

Fizic eram un detector de orice tip de miros. Puteam sa concurez cu succes cu orice animalut de politie cu sarcina de identificare personaje dubioase :)))

Pe langa asta, aveam si o burtica imensaaaa.

Emotional eram implinirea intruchipata. Radiam de fericire.

Dupa o sarcina pierduta, fara sa aflam de ce, unde am apucat sa-i auzim inimioara batand, iar totul sa fie cu atat mai greu, cea de a doua era realizarea suprema.

Cel de sus ne ascultase rugaciunile si ne mangaia in fiecare luna care trecea cu vesti bune despre bebe.

Acesta crestea frumos si sanatos acolo in burtica, la caldurica.

Am avut parte de un medic cald si foarte atent la toate nevoile mele, iar sotul era prezent, mandru si ma sustinea.

Momentul meu emotionant

Cum spuneam la inceput am avut o burta imensa, astfel ca intr-o noapte, pe cand ne asteptam deja sa soseasca MOMENTUL, apa s-a rupt… Cum s-a intamplat?

Stiam, parca simteam, si invatasem de la Emma ca inainte sa nasti ai momentul acela de mega energie in care pregatesti totul pentru bebe.

Eu am pregatit cu o zi inainte temeinic, mi-am facut si manichiura, ma gandeam ca se va vedea in poze si macar asta sa arate bine ca fata mea si freza oricum erau dezastru.

Dar sa revin, vine noaptea cu momentul. Simtind parca m-am panicat putin si mi-am zis ca mai bine sa nu ma rasucesc pe partea cealalta, fiind intinsa, sa nu provoc.

Am stat asa cat am stat de am inceput sa amortesc si nu am mai avut ce face. Cand m-am rasucit de pe partea dreapta pe partea stanga s-a produs minunea si s-au rupt membranele.

Acum vine momentul emotionat, care daca nu mergeam la Cuib nu s-ar fi intamplat, sunt sigura de asta. (Emma ne tot spunea ce important este sa fii cat poti tu de calma si partenerul sa nu fie stresat ca se transmite).

Il inghiontesc pe sot sa se ridice si sa purcedem ca s-a rupt apa si repede, repede sa-mi dea un prosop.

Se da jos din pat val-vartej, aprinde lumina in camera si se indreapta spre dulap, moment in care se opreste, se uita o secunda la mine, se intoarce pe calcaie catre mine si dupa ce ma saruta tare de tot zice: “Astazi ne intalnim cu bebe”.

M-am topit. M-am relaxat. M-am bucurat apoi de fiecare clipa pentru ca am stiut ca ma pot baza pe el. Ce invatase la Cuib a prins :))

O partea frumoasa din povestea noastra e cursul Lamaze.

Cursul acesta ne-a oferit informatie reala si sustinuta stiintific, ne-a dat ocazia sa cunoastem oameni de bun-simt si plini de energie pozitiva, gata sa iti dezvaluie din experienta lor.

Si ne-a mai dat ceva foarte important: credit. Incredere ca suntem cei mai buni parinti, cei mai potriviti, care vor sti sa asculte in interiorul inimii lor si sa iubeasca puiul acela de om cu o frica normala de nou, dar nu cu teama.

Datorita #CuibuluiBerzelor bebe este hranit cu “lapte viu”, vorba Mariei Mermezan (care mi-a oferit consultatie in miez de noapte in cel mai disperat moment) si tot datorita Cuibului eu am gestionat depresia pentru ca Nora (Nora Niculescu) a crezut in forta mea interioara, iar Emma (Emma Theodora Boala) primea orice intrebare si raspundea cu drag si caldura.

Dam si noi mai departe din tot ce am invatat

Si chemam parinti la Cuib

Sa devina barzute si barzoi

Ca nime-n lume nu-i ca noi :))) ”

Semnat: Carmen

Campania #40desaptamani debuteaza cu povestea plina de invataminte a lui Carmen. Ii multumim si noi ca avut curajul de a impartasi cu lumea-ntreaga ceva ce pretuia doar ea, sotul si apropiatii: povestea sarcinii ei.

 

Distribuie

Lasă un răspuns