Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Antreprenoarele Cuibului: Anca Deac Stir, strateg și creator în AD Shop Cluj
anca deac stir

Antreprenoarele Cuibului: Anca Deac Stir, strateg și creator în AD Shop Cluj

Joburile in care cel mai important utilaj este… capul de pe umeri par a fi inventate anume pentru mame! Pentru ca mintea produce oriunde – la plimbare cu bebe ori in timpul unei intalniri de afaceri.

Munca eminamente creativa a Ancai Deac Stir ii permite sa-si continue planurile antreprenoriale concomitent cu inflorirea maternitatii.

Cuibul Berzelor: Stiu ca esti mama – suntem amandoua active in comunitatea Cuibului. Cu ce te ocupi in „timpul liber” pe care ti-l iei de la parinteala?

Anca Deac Stir: Parinteala rareori are momente libere, nu degeaba se spune ca esti parinte non-stop. Insa, atunci cand apuc sa respir pentru un minut ma ocup de planificare campanii de promovare pentru diverse firme, imaginea lor de la A la Z cu sfaturi  in relatie cu ce isi doresc managerii acestor firme.

Pe scurt, impreuna cu asociata mea din agentia AD Shop Cluj facem evenimente, iar de capul meu strategii publicitare si copywrite.

Cuibul Berzelor: Ai inceput proiectul acesta inainte de a deveni mama?

Anca Deac Stir: Da, e o firma infiintata in 2009 si care activeaza cu adevarat din 2012.

Cuibul Berzelor: Ce te-a motivat sa demarezi proiectul?

Anca Deac Stir: Daca ne referim la firma in sine, am considerat ca toate skill-urile dobandite muncind pentru altii pot fi puse in slujba mea, tinand cont de nevoia mea de flexibilitate combinata cu o abordare usor diferita a domeniului.

Daca ne referim la partea de strategie si copywrite, aceasta a venit ca o extensie fireasca a domeniului in care deja activam si a pregatirii mele.

Faptul ca pot sa fac asta pentru clientii mei si de acasa in vreme ce am grija de “munca” mea cea mai importanta este doar un bonus imens.

Cuibul Berzelor: Cui se adreseaza produsele si serviciile tale?

Anca Deac Stir: Oricui. Ofer consultanta si implementez pentru orice soi de afacere.

Am clienti din domenii variate, de la HoReCa, la Imobiliare, beauty and makeup, saloane de rochii de mirese, afaceri destinate gravidelor si copiilor, firme din domeniul distributiei de electronice si electrocasnice. Deci, lista este colorata.

Cuibul Berzelor: Ce produse si servicii ofera afacerea ta?

Anca Deac Stir: Serviciile includ: concepere si implementare strategie de promovare, concepere texte de orice soi (pentru pliante, cataloage, brosuri etc.), concept creativ pentru reclame punctuale (radio, tv, advertoriale, video etc.), administrare continut online – texte, concept creativ (social media/blog/website), intermediere servicii publicitare in cazul campaniilor mai stufoase.

Cuibul Berzelor: Care este criteriul pe care iti alegi furnizorii? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Anca Deac Stir: In domeniul meu furnizorii sunt in mare parte locali, in special tineri cu potential care ar beneficia de pe urma unei colaborari, dar si persoane din cadrul Cuibului.

Criteriul de baza este seriozitatea si promptitutinea, insa si competentele.

Cuibul Berzelor: Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Cuibului Berzelor? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Anca Deac Stir: Hmm, relatia mea cu acest minunat Cuib este mai complicata. Am inceput prin a fi Furnizor – Beneficiar in cadrului unui eveniment organizat de firma mea, apoi am urmat cateva cursuri acolo si am cunoscut cu adevarat persoanele implicate in aceasta afacere, oameni cu adevarat deosebiti si dedicati, dispusi sa isi ajute “clientii” mai mult decat cu sfaturi limitate de suma de bani pe care o investesc.

Sprijinul vine la orice ora, neconditionat. Tocmai de aceea am inceput in a avea clienti din cadrul Cuibului, “barzutele” noastre, asa cum le numim, antreprenoare de succes spun eu.

Mame, femei si profesioniste care stiu ce vor si fac fata cu brio acestor roluri. Iar in ceea ce priveste relatia reciproca ne-profesionala cu Cuibul, de-a lungul mamiciei de pana acum, si inainte, am primit o multime de sfaturi grozave de la aceste mame.

Chiar daca era vorba de probleme legate de somn, dinti, colici sau chestiuni mai intime pe care, poate nu le adresezi decat prietenei cele mai bune, in aceasta comunitate am gasit sprijin, raspuns si de multe ori, rezolvare la orice aveam de intrebat sau impartasit.

Sper ca la randul meu am oferit sfaturi bune, empatie si intelegere.

E grozav sa simti ca ai peste o mie si ceva de prietene foarte bune!

Distribuie

Lasă un răspuns

Te-ar putea interesa