Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Antreprenoarele Cuibului: Andreea Bompa Oprea si blogul “Aventuri in cinci”
Andreea Bompa Oprea

Antreprenoarele Cuibului: Andreea Bompa Oprea si blogul “Aventuri in cinci”

Uneori, dupa ce apare primul (al doilea, al treilea) copil, ordinea de prioritati se schimba.

Multe femei aleg sa fie mame cu norma intreaga. Ba chiar cu norma prelungita.

Si pun cea mai concentrata forma de dedicare si energie in cresterea copiilor lor.

Drept urmare, dupa primul an de maternitate, isi asuma acest job si se apuca sa-si transforme pasiunile in munca, indraznind libertatea antreprenoriatului.

Una dintre aceste femei curajoase este si Andreea Bompa Oprea, mama pentru doi copii, un beagle si blogul “Aventuri in cinci”.

Cuibul Berzelor: Stiu ca esti mama – i-am intampinat cu bucurie pe amandoi copiii tai in familia Cuibului. Cu ce te ocupi in „timpul liber” pe care ti-l iei de la parinteala?

Andreea Bompa Oprea: Timpul meu liber se transpune de cele mai multe ori in articolele de pe blog, pentru ca fix de la ideea asta a pornit, de a aduna intr-un loc toate povestile si aventurile pe care le traim impreuna in familie. Am scris mai multe despre asta la povestea blogului.

Fie ca e vorba de mini-calatorii pe care le facem impreuna cu puii, fie ca e vorba de evenimente de parenting din comunitatea clujeana pe care incercam sa o sprijinim, fie ca e vorba de sfaturi legate de parinteala sau de viata asa cum o traim noi, scriem pe blog ca intr-un fel de jurnal al vietii noastre in cinci.
Cuibul Berzelor: Ai inceput proiectul acesta inainte de a deveni mama? 

Andreea Bompa Oprea: Proiectul a inceput abia dupa cateva luni dupa ce am devenit formula completa in familie, adica dupa ce am devenit 5. De aici si numele blogului, care pentru unii a fost putin confuz, intrucat noi il consideram si pe beagle-ul nostru Ollie parte din familie, asadar suntem “Aventuri in cinci”.

Cuibul Berzelor:  Ce te-a motivat sa demarezi proiectul?

Andreea Bompa Oprea: Perioada de maternitate e foarte frumoasa, dar si plina de provocari zilnice, nu e o zi ca alta impreuna cu doi copii. Insa dupa trei ani de lipsa din peisajul cotidian al muncii alaturi de adulti, aveam nevoie sa imi revars gandurile si ideile intr-un spatiu putin mai diferit decat cel obisnuit, cu cantecele si povesti de noapte buna sau jocuri captivante cu copiii.

Asa am inceput sa scriu pe blog, iar, dintr-o idee in alta, blogul a inceput sa se dezvolte si sa prinda forma actuala.

Andreea Bompa Oprea

Cuibul Berzelor: de ce si pentru cine scrii pe blog?

Andreea Bompa Oprea: Imi place sa cred ca, odata si odata, copiii nostri vor citi ce am scris pe blog despre viata noastra impreuna si despre felul in care au crescut alaturi de noi. Dar, deopotriva blogul se adreseaza si parintilor ce cauta inspiratie pentru activitatile cu copiii lor, fie ca e vorba de o aventura in natura, fie ca e vorba de o situatie din realitatea zilnica a vietii de familie, fie ca sunt pur si simplu idei utile pe care le pot integra in vietile lor alaturi de copii.

Cuibul Berzelor: ce produse si servicii promovezi pe blog?

Andreea Bompa Oprea: Promovam cu drag evenimente si branduri cu care rezonam si pe care le recomandam. Scriem despre experienta noastra cu aceste branduri sau evenimente

Cuibul Berzelor: Care este criteriul pe care iti alegi numele pe care le promovezi? Sprijini in vreun fel producatorii locali?

Andreea Bompa Oprea: Intotdeauna cautam sa ne asociem doar cu branduri pe care le folosim in viata de zi cu zi, in care credem si care ne-au oferit o experienta de viata pozitiva. Sustinem producatorii locali si nationali, de la pasi marunti precum a consuma zilnic produse de la piata sau cautand produsele romanesti la raftul din magazin, pana la a-i promova pe blog.

Cuibul Berzelor: Care este relatia dintre blog si comunitatea Cuibului Berzelor? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Andreea Bompa Oprea: Cuibul Berzelor inseamna pentru mine un liant care imi ofera o energie pozitiva atat de mult necesara sanatatii unei familii la inceput de drum!

Este mai mult decat am putut spera in momentul in care am pasit in aceasta minunata familie, asa ca mi se pare firesc sa ne sustinem reciproc in proiecte comune.

Distribuie

Lasă un răspuns