Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Antreprenoarele Cuibului: Carmen Mihalca, pasionată de Google Adwords și de cuvintele din cărțile pentru copii
Carmen Mihalca antreprenoarele Cuibului

Antreprenoarele Cuibului: Carmen Mihalca, pasionată de Google Adwords și de cuvintele din cărțile pentru copii

Dupa un scurt flirt cu ideea de angajat, Carmen si-a facut o relatie pe termen lung cu freelancingul, pe care a oficializat-o prin postura de antreprenoare.

Culmea, a ales sa munceasca tot la program: la cel pe care il propune agentiilor imobiliare inca din vremea in care Excelul era cea mai mare aroganta si pe care il tot dezvolta si-l imbunatateste in ritm cu pretentiile realitatii digitale in care traim.

Fara sa-si fi propus special, si-a aranjat cariera numai bine pentru a-i putea acorda copilului ei cat mai mult timp.

Si, pe masura ce el a crescut, a demonstrat varianta materna a teoriei relativitatii timpului, gasindu-si vreme sa se ocupe si de o platforma gratuita de educatie. 

Cuibul Berzelor: Stiu ca esti mama, ai un baiat ce va incepe scoala curand. Cu ce te ocupi in „timpul liber” pe care ti-l iei de la parinteala?  

Carmen Mihalca: Timpul liber pe care mi-l aloc de la parinteala se imparte intre web development, SEO, campanii Adwords, design si FiledeVis.ro.

Imi aloc timp pasiunilor mele cu gandul ca atunci cand voi fi mare, nu voi uita sa ma joc.

Inainte de copil, am avut o perioada in care am uitat jocul, apoi l-am redescoperit si a fost minunat.

Munca mea imi permite sa ma joc, sa fiu creativa, sa dezvolt imaginea online completa si complexa a unei firme. Nu fac insa, din munca mea, o joaca si o tratez cu mare seriozitate si profesionalism.

Creativitatea si spiritul antreprenorial incerc sa le dezvolt prin lectura de specialitate si cartile pentru copii.

Rigiditatea de care dam dovada in programare se combina perfect cu jocul de-a hide & seak din SEO si cu libertatea pe care ti-o ofera crearea unui brand.

Cuibul Berzelor: Ai atatea proiecte! Cand ti-au venit ideile, cand le-ai pus in practica si care dintre ele au aparut de cand esti mama?

Carmen Mihalca: Touch Tech s-a nascut in anul 2003, intr-o zi rece de iarna, cand eu si prietenul meu de atunci, actualul sot si partener de afacere, am fost pusi in fata unei decizii: ne dorim sa fim angajati sau continuam pe drumul sinuos al freelancingului? Am ales a doua cale, pentru libertatea pe care ne-o oferea, pentru posibilitatile multiple de interactionare cu afaceri din toata lumea.

Freelancingul si outsoursingul erau la inceput in Romania, dar ne-a placut sa muncim si sa lenevim cand doream.

Am interactionat mult cu agentiile imobiliare din Cluj, in special, oferindu-le primul soft de management oferte imobiliare. Ulterior am implementat pentru un client, prima Bursa de trasport si marfuri din Romania.

Apoi, ne-am reorintat spre proiecte de outsoursing, dar tot pe nisa de real estate.

Doream sa oferim solutii complete pentru agentii imobiliare si cred ca am reusit sa crestem imaginea multor agentii din Romania, Spania si Cipru.

Maternitatea a adus noi provocari, iar prin intermediul Cuibului Berzelor am intalnit mame antreprenoare minunate.

Una dintre acestea este Madalina Rusu, impreuna cu care am inceput minunata aventura File de Vis.

Aveam un vis comun – acela de a scrie frumos, intr-un spatiu ingrijit si curat, despre carti minunate pentru copiii nostri.

Asa s-a nascut FiledeVis.ro, in 23 aprilie 2016, exact de “Ziua Internationala a cartii si a drepturilor de autor” si a Madalinei.

A fost cadoul meu pentru ea.

Simteam ca are nevoie, la fel ca mine, sa impartaseasca cu mamele si tatii cartile minuntate pe care le citea si le citeste copiilor ei.

Carmen Mihalca antreprenoarele Cuibului

Cuibul Berzelor: Ce te-a motivat sa faci totul ca proiectele tale sa reuseasca?

Carmen Mihalca: Imi doream independenta financiara si libertatea de a fi creativa. Imi doream sa pot sa ma dezvolt pe mai multe planuri: web development, design, marketing si publicitate online, business.

Domeniul care s-a lipit de sufletul meu si pentru care credeam si cred ca pot face multe pentru digitalizarea lui este acela al agentiilor imobiliare.

FiledeVis s-a nascut din pasiunea pentru carti si dorinta de a oferi parintilor posibilitatea de a citi despre carti frumoase, adaptate stilului de parenting si aspiratiilor pe care le au relativ la cartile pentru copii.

Lipsa unui astfel de proiect exclusiv online si dorinta Madalinei Rusu de a scrie frumos despre carti frumoase, intr-un cadru elegant au contact enorm!

Cuibul Berzelor: Pentru cine programezi si pentru cine organizezi platforma despre cartile pentru copii?

Carmen Mihalca: Serviciile de dezvoltare si crestere a imaginii online oferite de Touch Tech se adreseaza oricarei persoane sau firme care isi doreste o prezenta online.

Incercam sa participam in proiecte diverse, din diverse domenii de activitate, dar preferinta si cunostintele noastre se indreapta spre domeniul imobiliar. Credem ca aici excelam.

FiledeVis se adreseaza parintilor care nu stiu ce sa le citeasca copiilor lor.

Cuibul Berzelor: Stiu din colaborarea noastra pentru site-ul Cuibului ca faci si altceva decat programare. Care-i lista completa a serviciilor tale pe Touch Tech?

Carmen Mihalca: Touch Tech ofera servicii complete web, incepand cu design sigla si manual de brand, web design, web development, SEO, SERP, Marketing online, Google Adwords, hosting, consultanta.

Cuibul Berzelor: Care este relatia afacerii tale cu comunitatea Cuibului Berzelor? Ce simti ca primesti de la comunitate si ce ii oferi?

Carmen Mihalca: Touch Tech poate ajuta mamele cu prezenta online, fie ca isi doresc un simplu blog, website de prezentare sau magazin online sau pur si simplu promovare online.

FiledeVis ofera informatii detaliate despre cartile care ne-au placut si cele care nu ne-au placut, informatii despre reducerile la carti si experientele noastre in materie de citit copiilor.

Cand Alex era mic, am primit informatii foarte utile legate de dilemele mele de proaspata mama.

Acum am depasit starea de alarma a inceputurilor, cer mai rar sfaturi.

Ce mi-a dat comunitatea, fara sa stie, e motivatia sa aloc timp si resurse platformei informative gratuite Filedevis.

Comunitatea creste si odata cu ea creste si interesul pentru lectura de calitate pentru copii.

Ma bucur sa fac parte din comunitatea aceasta!

Distribuie

Lasă un răspuns