Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Bunici de clasa intai
urmeaza sa nasc

Bunici de clasa intai

 

Cuprins:

1. ALAPTARE
2. INGRIJIREA COPILULUI
3. PARENTING

 

Cand eram mici, ne priveam parintii ca pe niste super-eroi. Pentru ca au reusit sa ne creasca asa cum au putut mai bine, lucrand tura inversa in conditii de munca solicitante, spaland rufe de mana si stand la cozi infernale pentru ratia lunara de oua pe cartela. De parca toate astea n-ar fi fost de-ajuns, au trait intr-un regim in care curiozitatea innascuta, compasiunea, spiritul micilor comunitati si accesul la informatie erau reprimate. Ne-au crescut oameni mari si integri – asta da super-putere!

Odata ajunsi bunici, ii vedem mici, coplesiti de abundenta de informatie si speriati de principii de viata care par sa le nege si cele mai mici victorii. Haideti sa credem in ei si in faptul ca sunt inca indeajuns de tineri ca sa poata invata. Haideti sa-i ajutam sa redevina eroii nostri si ai copiilor nostri!

Pentru ca au nevoie de interactiune directa cu figuri de autoritate pentru a putea crede, ii invitam pe bunici sa descifreze editia actualizata a abecedarului in alaptare, ingrijirea copilului si parenting. Vor avea parte de prezentari argumentate stiintific despre:

Alaptare

Care sunt principiile fiziologice ale formarii laptelui matern si care sunt avantajele de ordin nutritiv, medical si psihologic ale alaptarii la cerere a copilului, din secunda nasterii sale pana cel putin la 2 ani

Ingrijirea copilului

care este evolutia fireasca a organismului celui mic, de la nou-nascut la copil, si care este raspunsul cel mai sanatos pentru nevoile sale reale de temperatura, igiena, cunoastere si autocontrol al corpului, alimentatie

Parenting

de unde vin si care sunt nevoile de atasament, de securitate si de dragoste ale celui mic, care sunt limitele legate de dezvoltare ale creierului copilului la diverse varste si, implicit – ale puterii sale de autocontrol a emotiilor – si ce-i de facut pentru a-i incuraja inca din prima clipa increderea in sine.

Vor vorbi despre aceste subiecte Maria Mermezan – consultant in alaptare, Ana Stefanescu – medic pediatru si Alexandra Ilies – educator parental. Vor pune in prezentarile lor compasiunea dobandita din experientele din propriile familii si experienta din educarea multor altora.

Parintii vostri au vocatie de bunici. Inscrieti-i la curs pentru a si-o perfectiona!

Cost: 150 lei/persoana

Cum? Telefonic la Adina – 0742779825 sau prin email la adina@cuibulberzelor.ro 🙂

Distribuie

Lasă un răspuns

Te-ar putea interesa