Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Bursă educator Lamaze de $2000 câștigată la Conferința Internatională Lamaze
Bursa educator Lamaze de 2000 castigata de Nora la Conferinta Internationala Lamaze

Bursă educator Lamaze de $2000 câștigată la Conferința Internatională Lamaze

Lamaze International organizează în octombrie 2016 o conferință de 3 zile în SUA, iar eu sunt una din cele 11 persoane din întreaga lume care au câștigat o bursă de participare.

Intenția mea declarată este să transform oportunitatea care mi s-a oferit într-un câștig pentru cât mai mulți viitori părinți și viitori educatori Lamaze.

Lamaze International este organizația prin care m-am certificat ca educator prenatal în 2009 și Mecca educatorilor prenatali.

Certificarea pe care o oferă este singura recunoscută de instituțiile abilitate din SUA.

Resursele pe care le pune la dispoziția celor care vor să studieze și să se certifice sunt cu atât mai valoroase pentru mine cu cât în Romania nu există nici o autoritate comparabilă.

Așa încât consider că bursa de educator Lamaze este esențială pentru continua mea documentare.

Mai ales în contextul în care intenționez să devin formator de educatori prenatali Lamaze. Este o șansă extraordinară care mă ajuta să ajut!

Cele 3 zile de conferințe se anunță bogate în subiecte de maxim interes, de la abordarea diverselor situații ce pot apărea în alăptare, la terapii pentru ameliorarea disconfortului fizic pre- și post-partum; de la structurarea cursurilor Lamaze pentru maximizarea asimilării de informații de către părinți la încorporarea tehnicilor de mindfulness cu efect dovedit în cadrul cursurilor.

Una dintre temele la care voi fi extrem de atentă este „Cultura nașterii în mediul spitalicesc – cum să schimbam lucrurile prin colaborare”.

Faptul că acest subiect este pe agenda conferinței este o dovadă în plus că este o problemă universală și că merită să investesc toate resursele pentru a contribui la îmbunătățirea comunicării dintre personalul medical, pe de o parte, și educatorii Lamaze și doule, pe de altă parte.

Sunt foarte entuziasmată că sunt una dintre cele 11 persoane care a primit o bursă educator Lamaze.

De asemenea, mă bucur că cei 7 ani de când sunt educator prenatal și cele 1623 de familii care au absolvit cursul Lamaze de la Cuib au convins organizatorii conferinței că pot și vreau să împărtășesc informațiile pe care le voi afla oamenilor din Romania.

Distribuie

Lasă un răspuns