Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Cuibul mamicilor cu bebe
am nascut

Cuibul mamicilor cu bebe

Cele mai trainice prietenii sunt cele legate in copilarie. A noastra sau a copiilor nostri.

Clubul de socializare de la Cuibul Berzelor este o sansa la joaca, explorare si cunoastere pentru parinti si copii deopotriva.

Cei mici ne pot redestepta pasiunea pentru descoperiri si frumusetea bucuriilor simple. Iar noi, cei mari, le putem da lectii prin puterea exemplului despre respect si acceptare.

Clubul e deschis in zilele lucratoare, intre 10:00 si 16:00, pentru copii din grupele de varsta 0-1 an si 1-2 ani, insotiti permanent de un parinte.

Echipele copil-adult pot veni oricand si pot sta cat le pofteste inima la joaca sau la o poveste in casa sau in curte.

Micutii au la dispozitie jucarii educative potrivite varstei lor si o gustare proaspata si nutritiva.

Pentru fiecare grupa de varsta sunt disponibile 10 abonamente lunare in valoare de 250 lei, care include accesul mama-copil la locul de joaca si gustarea zilnica.

De asemenea exista si varianta de vizita “ocazionala” la Cuibul de joaca.

Trebuie doar sa ne anuntati cu o zi inainte, sa ne pregatim cum se cuvine pentru voi si pitici. Tariful pentru cele 6 ore petrecute aici este de 25 de lei 🙂

Atat spatiul interior cat si curtea sunt astfel amenajate incat mamele sa se simta in siguranta acordand puilor libertatea de a se juca feriti de pericole si de a interactiona conform afinitatilor lor.

Cand sunt atatea inimi mari si mici manate de aceleasi valori, cu siguranta ca se vor infiripa legaturi ce vor dainui peste ani.

Inscrierile se fac pe principiul primul venit, primul servit, completand formularul de mai jos! 😉

Va asteptam cu drag!

Distribuie

Lasă un răspuns