Coș

No products in the cart.

>
>
Birth Story Listening

Birth Story Listening

380,00 lei / ședință

Povestea nașterii tale ca mamă contează. Birth Story Listening ® este o modalitate cu totul nouă de a aborda povestea interioară despre experiența nașterii copilului tău.

P2

După naștere: Știu din experiența personală: unele nașteri lasă răni invizibile, dar pe deplin dureroase. Stă în puterea mea și a ta să le transformăm în cicatricea pe care să o porți cu mândrie! Fie că ai născut acum o lună, în urmă cu un an sau 17 ani, vei fi poate pentru prima dată  ascultă cu adevărat – și vreau să rememorăm împreună exact acea variantă a poveștii pe care ai încetat să o mai spui cuiva.Înainte de naștere:  Povestea pe care o aduci LA naștere este în egală măsură importantă – explorarea într-un cadru intim a temerilor pe care le are mama, a judecăților, convingerilor și așteptărilor ei pot reduce sau preveni trauma emoțională la naștere.Birth Story Listening este un proces ghidat care aduce înțelegere, rezoluție și vindecare atunci când trebuie să înțelegi ce s-a întâmplat la nașterea copilului tău – fie că simți că corpul tău te-a dezamăgit sau greutatea vine din cum nașterea a impactat relația ta cu tine sau cu bebelușul său cu ceilalți.

Poți citi articolul dedicat acestui subiect, aici.   

  • Mamei – indiferent că ai născut acum o săptămână sau de mai mulți ani
  • Tatălui – dacă încă sunt lucruri pe care simți că nu le-ai înțeles/procesat din timpul travaliului, al nașterii ori în perioada post-partum
  • Personalului medical – care participă la o naștere dificilă și are nevoie să regleze conturile cu sine pentru a performa fără rezerve și fără rețineri la nașterile următoare

În procesarea experienței nașterii prin Birth Story Listening, de obicei este suficientă o singură ședință, cu durata de la o oră până la o oră și jumătate, timp în care, mamă poate identifica mai precis sursa suferinței sale și poate descoperi un alt punct de referință în interiorul ei sau o altă perspectivă și înțelegere. 

Sesiunea poate avea loc și prin Zoom, în caz că nu ne aflăm în același oraș.

Pentru că necesită atenție 100% dedicată, este nevoie ca puiul tău să rămână în grijă cuiva drag pe perioada întâlnirii.

Nora Niculescu, psiholog specializat pe experiența nașterii și pregătirea psiho-emoțională pentru rolul de părinte. Nora este unul dintre cei 4 mentori Birth Story Medicine din lume, pregătind la rândul ei Birth Story Listeners din toată lumea.

  • Nașterile nu decurg aproape niciodată conform planului. Mintea poate fi blocată luni sau ani într-o poveste dureroasă, într-o interpretare împovărătoare, până în punctul în care poate fi greu de imaginat că există o altă posibilitate. Rolul unui Birth Story Listener este de a a-i permite mamei să vadă că acolo unde pare să nu existe nicio ieșire, există de fapt o ușă. O ușă care a fost acolo tot timpul, în interiorul său, dar pe care nu a putut-o observa.
  • Știu să te ascult cu adevărat – și vreau să rememorăm împreună exact acea variantă a poveștii pe care ai încetat s-o mai spui cuiva.
  • Înțeleg puterea profund transformatoare a nașterii – și te ajut să fii împăcată cu felul în care ți-a modelat viața pentru totdeauna
  • Îți deschid noi perspective asupra experienței tale – și te ghidez în tranziția spre un punct de vedere întregit cu valori pe care, poate, le-ai discreditatSesiunile de procesare și integrare a experienței nașterii sunt o invitație pentru a afla cine ești tu după naștere, cum acest eveniment a zguduit și modelează convingerile despre tine și experiența ta și cum toate acestea influențează recuperarea și relațiile tale.

Până acum, aveai de ales între două variante, nici una complet vindecătoare. Să-ți spui povestea incomplet, omițând momentele din care n-ai ieșit încă – ca să eviți sfaturile necerute și dăscălelile care nu rezolvă nimic. Ori să-nchizi totul în minte, ca pe un gând de care nu poți scăpa. 

 

Sunt aici să îți spun că nu este necesar să porți povara vinovăției, a furiei, a dezamăgirii sau a neputinței.  Că există o cale de a ajunge la liniște și integrare,  cu o nouă înțelegere a momentului în care ți-ai adus copilul/copiii  pe lume.  

Povestea Nașterii modelează și influențează relația cu tine, cu copilul și cu partenerul.

O oră dedicată procesării experienței nașterii este o oră investită în auto-compansiune, înțelegere, curaj și noi perspective. Te invit să ți-o oferi.

P3

Povestea Nașterii modelează și influențează relația cu tine, cu copilul și cu partenerul.

P3

O oră dedicată procesării experienței nașterii este o oră investită în auto-compansiune, înțelegere, curaj și noi perspective. Te invit să ți-o oferi.

La Cuibul Berzelor am ajutat mii de părinți ca tine!