Coș

No products in the cart.

>
>
More than Lamaze – Ediția de Weekend

More than Lamaze – Ediția de Weekend

500,00 lei

 lei

Cursul concentrat pregătește viitorii părinți pentru travaliu, naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului și acomodarea cu noile roluri de părinți în perioada post-partum.

P2

Recomandarea noastră este ca acesta să fie făcut în ultimul trimestru de sarcină, respectiv să fie început oricând după săptămâna 32 de sarcină.

La acest curs online poate participa oricine, din țară sau din diaspora. Indiferent de modalitatea de naștere aleasă sau recomandată: natural, cu epidurală sau prin cezariană, noi suntem pregătiți cu informații complete și complexe, care vă vor ajuta să vă pregătiți de venirea pe lume a celui mic.

6 ore.

Program: în weekend, cursul are loc sâmbăta și duminica, între 09:30-12:30.

Miha Zdrenghia, educator prenatal certificat Lamaze, educator Montessori specializat pe educația timpurie a copiilor (0-3 ani), doula și mamă a două fetițe. 

La finalul cursului primiți atestatul de puericultură pentru tați, care vă asigură 15 zile suplimentare de concediu paternal plătit.

Începând cu data de 26.08.2022, s-a votat prin hotărâre de urgență, acordarea de 10 zile de concediu paternal plătit taților, la nașterea oricăruia dintre copii, iar în baza atestatului de puericultură se mai primesc încă 5 zile suplimentare de concediu. 

 • Acces în comunitatea închisă a Cuibului, unde veți primi suport constant, sfaturi și răspunsuri la orice oră din zi sau din noapte.
 • Este un curs 4 în 1! Lecțiile noastre cuprinzătoare vă pregătesc la toate nivelurile – fizic, mental și emoțional, pentru a naviga prin experiența nașterii și a parenting-ului timpuriu. Tu și partenerul tău veți finaliza această clasă simțindu-vă entuziasmați, încrezători și pregătiți pentru nașterea copilului vostru, dar și pentru el!
 • Am menționat deja de cele 15 zile libere plătite?

Cursul integral este alcătuit din 2 părți, după cum urmează:

1/ Cursul Live de Weekend

2 întâlniri a câte 3 ore pe Zoom, unde viitorii părinții găsesc răspuns la orice întrebare legată de travaliu, naștere, intervenții medicale, alăptare sau îngrijirea bebelușului.

Lecțiile cuprind informații esențiale documentate și sfaturi practice legate de:

Care sunt primele semne, cum evoluează intensitatea și frecvența contracțiilor, cum face față corpul solicitărilor unui travaliu declanșat natural și care sunt diferențele față de cel indus, precum și ce poți face în ambele situații pentru a suporta mai ușor contracțiile nașterii

Cum decurge în mod normal o naștere naturală, cum poți să ai una fără rupturi sau epiziotomie, care sunt particularitățile nașterii prin cezariană, fie că este prima sau intervine după o altă naștere anterioară; care este legătura între poziția fătului și felul în care decurge nașterea

Care sunt implicațiile utilizării anesteziei epidurale / peridurale și ale medicației care ajută la inducerea și grăbirea nașterii, care sunt posibilele manevre prin care doctorul ajută fătul să se angajeze pe canalul de naștere și ce alternative ai la ele

Cum se pregătește corpul tău și bebelușul nou-născut pentru prima guriță de lapte matern, care sunt pozițiile de alăptare recomandate pentru o hrănire sănătoasă, fără ragade sau sâni dureroși

Momentul cunoașterii copilului vostru este magic! Și niciun detaliu ce ține de îngrijirea sa nu ar trebui să adauge îngrijorări, stres sau presiune, luând din bucuria conectării! De aceea, la cursul concentrat discutăm și despre semnificația Scorului APGAR în îngrijirea bebelușului, despre îngrijirea cordonului ombilical și ajutăm părinții să se pregătească pentru problemele frecvente ale nou-născuților: icterul neonatal, regurgitația, tranzitul intestinal, dermatita seboreică, respirația, colicile. Lăsăm pentru finalul cursului subiectele cele mai așteptate: somnul, temperatura, plânsul și băița bebelușului, îmbrăcămintea (conform OMS, căci alegerile vestimentare drăgălașe vă aparțin).

2/ Materiale Bonus

Veți primi 9 materiale video pre-înregistrate, care vor completa informațiile pe care le vei asimila la întâlnirile din curs. În felul acesta, vei ști că vei avea o pregătire completă, chiar dacă vei participa la varianta concentrată a cursului More than Lamaze.

Cele 9 materiale video includ informații despre:

 • Anatomia și fiziologia sarcinii

 • Tehnici Lamaze de respirație și de masaj 

 • Pregătirea perineului pentru naștere

 • Exercițiile de elasticizare a ligamentelor și de pregătire a bazinului pentru naștere

 • Hormonii nașterii

 • Poziționarea bebelușului în burtică

 • Teoriile durerii

 • Planul de naștere

 • Îngrijirea bebelușului – Video practic

Înțelege pe deplin procesul nașterii și învinge-ți propriile frici

Împreună vom povesti despre planul de naștere, încurajând de asemenea comunicarea deschisă atât cu echipa medicală, cât și cu partenerul – toate acestea pentru a avea o experiență frumoasă în deschiderea acestui minunat capitol din viața unei familii.

P3

Înțelege pe deplin procesul nașterii și învinge-ți propriile frici

P3

Împreună vom povesti despre planul de naștere, încurajând de asemenea comunicarea deschisă atât cu echipa medicală, cât și cu partenerul – toate acestea pentru a avea o experiență frumoasă în deschiderea acestui minunat capitol din viața unei familii.

Întrebări frecvente

Cursul prenatal „More than Lamaze” – Ediția de Weekend este un curs concentrat Lamaze, care are obiectivul de a oferi părinților cunoștințele și Abilitățile necesare pentru a avea grijă de Bebelușii lor. Acest curs acoperă o gamă largă de subiecte legate de îngrijirea bebelușului, precum hrănirea lui, somnul bebelușului, schimbatul scutecului, băița bebelușului și elemente de siguranță.

La cursul prenatal concentrat „More than Lamaze – Ediția de Weekend” de la Cuibul Berzelor te vei pregăti pentru naștere, în toate formele sale – naturală, cu epidurală sau prin cezariană, vei afla tot ce trebui să știi despre partea de sprijin medical, te vei informa cu privire la tot ce implică alaptarea, dar vei învață și despre îngrijirea de bază a bebelușului, precum cum să-l hrănești, cum să îi schimbi scutecul, cum să-i faci băița bebelușului sau cum să-l liniștești. Cursul acoperă și elemente ce tin de dezvoltarea bebelușului, somnul său și elemente de siguranță.

Dacă programul vostru nu vă permite să participați la varianta de 4 saptămâni a cursului „More than Lamaze”, atunci cursul concentrat – Ediția de Weekend,  este varianta potrivită pentru voi! Puteți face cursul oricând după săptămâna 32 de sarcină. În felul acesta, informația va fi proaspătă și veți fi pregătiți pentru sosirea bebelușului, având deja la îndemână cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea grijă de puiul vostru. 

Da, bineînțeles. Cursul Lamaze online – ediția de weekend de la Cuibul Berzelor vă oferă flexibilitatea de a vă pregăti în ritmul vostru și de oriunde v-ați afla.

Dincolo de experiența fizică, nașterea este și o experiență profund emoțională.

Abordarea noastră ține cont de: 

 • Informația pe care o transmitem la cursuri: se bazează în totalitate pe studii și pe cele mai recente recomandări în domeniu, asigurând astfel o informare corectă, care alături de prevenție reprezintă cheia unor rezultate excelente.
 • Pregatirea psiho-emoțională: Atât travaliul, cât și nașterea, necesită multă pregătire la nivel mental, fizic și emoțional
 • Comunicarea cu echipa medicală: De multe ori medicii nu reușesc să dedice suficient timp oferirii de informații detaliate, focusul lor fiind în mare parte pe problemele strict medicale. De aceea, este bine să fiți pregătiți cu termenii de specialitate, pentru a putea lua decizii informate în momente cheie. 
 • Încredere: Nașterea este o experiență profund transformatoare, în care vrem să intrăm nu doar cu informație corectă, cât și cu un mindset potrivit, asfel încât să putem întâmpina cu încredere orice va fi să ne aducă în cale această experiență.

 

Acest curs prenatal concentrat se poate face și în varianta de 1-la-1 pentru părinții care preferă asta și se poate face și în limba engleză. Costul cursului privat este de 1000 de lei și durează 4 ore. Pentru detalii și înscriere luați legătura cu noi, fie pe mail la adresa info@cuibulberzelor.ro, fie telefonic la numărul 0742.030465.

This intensive prenatal course can also be done 1-on-1 for the parents who wish this and it can also be done in English. The private course costs 1000 lei and lasts 4 hours. For details and registrations contact us through mail at info@cuibulberzelor.ro or by phone at 0742.471872.

La Cuibul Berzelor am ajutat mii de părinți ca tine!

Comunitatea noastră te așteaptă!

Vei găsi mereu sprijin, sfaturi, bucurie sau ajutor în comunitatea noastră diversă de bărzuțe.