Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Spuneți-ne zodia voastră, ca să știți ce fel de părinți sunteți!
zodia lui bebe

Spuneți-ne zodia voastră, ca să știți ce fel de părinți sunteți!

Sau cum pot influența astrele această minunată meserie –  aceea de a fi părinte

 

Vă invităm să facem un exercițiu de memorie: v-ați gândit măcar o dată, o singură dată „oare când se naște bebe, ce zodie va fi?”.

Dacă da, v-ați gândit și mai profund de atât, „oare cum influențează semnul meu zodiacal cea mai interesantă meserie din lume: aceea de a fi părinte?”

Cf. babble.com, în acest scurt ghid de mai jos se scot în evidență punctele tari ale fiecărui semn zodiacal, dar și cum și unde putem îmbunătăți relația cu copiii noștri.

V-am făcut curioși?

Berbec – bebelușii și copilașii activi se vor bucura din plin de părinți la fel de activi, care le vor pune imaginația la bătaie și nu îi vor lăsa să se plictisească.

Dacă bebelușii sau copiii voștri sunt puțin mai rușinoși, nu uitați să faci un pas înapoi și să vă amintiți cât de important este pentru ei să fiți acolo în astfel de momente.

Taur –  și ce ar putea fi mai important decât ca bebelușii sau copiii voștri să știe că se pot baza pe voi așa cum părinții Taur le arată constant? Nu uitați însă că, așa cum i-ați obișnuit deja, ei își doresc să le înțelegeți schimbările prin care trec și să vă adaptați constant nevoilor lor.

Gemeni  – întocmai ca și în cazul părinților Berbec, pentru voi este important să mențineți copiii activi, mai ales prin comunicarea cu ei. Uneori însă, s-ar putea să puneți mult prea mult accentul pe  acțiuni și mai puțin pe a fi prezenți în viața și în jocul lor, fără a face ceva ghidat.

Rac – Și cum sunt părinții Rac vă întrebați? Bebelușii și copilașii vor aprecia liniștea căminului, care este atât de confortabilă pentru voi.

Reversul medaliei vine atunci când este nevoie să înțelegeți că nu îi puteți ține constant într-o bulă de săpun și este firesc să fie nevoie ca și ei să învețe din…propriile greșeli.

Pare greu, însă prin exercițiu, în timp, va funcționa. Dați un semn când reușiți!

Leu – puterea exemplului definește părinții care se află sub semnul zodiacal din perioada 23 august – 22 septembrie.

Copiii vor învăța ce înseamnă generozitatea de la voi, dar nu uitați să le reamintiți din când în când cum se pot bucura de viață, în stilul lor personal, așa cum o faceți voi.

Fecioară – claritatea și ordinea o vor moșteni, cu siguranță, de la părinții Fecioară.

Însă, știți ce vi se propune? Încercați să vă îngrijorați mai puțin în preajma lor. Frumusețea constă uneori și în a fi… părinți zen, nu-i așa?

Balanță – sunteți onești cu copiii voștri și comunicarea cu cei din jur o vor prelua cu siguranță de la voi, pentru că sunteți firi sociabile.

Nu uitați însă să le oferiți libertatea necesară acestora, fără a-i responsabiliza prea mult.

Scorpion – Ce părinți veseli! Prin pasiunea voastră pentru viață, le trasați și copiilor linii clare spre viitor și spre o traiectorie bine definite în propria lor viață.

Țineți cont însă să le arătați constant dragostea voastră pentru ei, prin jocuri și prin conectare.

Săgetător – vă doriți să le oferi lumea întreagă și, pe bună dreptate.

Cu toții ne dorim asta, indiferent sub ce semn zodiacal ne-am născut, nu-i așa? Aveți în prim-plan setate călătorii cu aceștia și dorința de a le crește interesul pentru ceea ce îi înconjoară.  Permiteți-le însă să descopere frumusețea în ritmul lor, cu o traiectorie mai puțin…accelerată.

Capricorn  – îndemnul vostru spre educație se va vedea în pașii copilașilor voștri și în succesul acestora de peste ani. Uneori însă, în caz de eșec, țineți cont că acesta poate însemna, de fapt, un strigăt de ajutor și nu o luptă învinsă.

Și poate au nevoie de o îmbrățișare caldă din partea voastră mai mult decât de o notă bună sau ajutor la teme.

Vărsător – sunteți o familie mare și copiii voștri iubesc acest aspect.

Îi motivați, îi ajutați, însă nu uitați ca dincolo de socializare cu alții, să aveți și timpul vostru special și o socializare one-to-one.

Pești – alături de voi, copiii pot descoperi frumusețea de a crea lumea din jurul lor așa cum și-o doresc.

Adesea însă sunteți mult prea indulgenți și uitați să fiți puțin, doar puțin mai ancorați în realitate.

zodia lui bebe

Indiferent de semnul zodiacal, fiecare părinte aduce plus valoare în viața copiiilor săi prin ceea ce este, prin puterea exemplului și prin răbdare, empatie și da, uneori, și prin…perioada în care s-a născut. Nu-i așa?

Distribuie

Lasă un răspuns