Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Healthylicious – Unde mâncăm rapid și sănătos cu cei mici?
local Healthylicious

Healthylicious – Unde mâncăm rapid și sănătos cu cei mici?

Interviu Healthylicious

Am mai povestit cu Alina în urmă cu câteva luni, când era proaspăt întoarsă dintr-o călătorie mai lungă prin lume, alături de soțul ei și băiețelul de doar 3 ani.

Înapoi în Cluj, ei au decis să nu se întoarcă la joburile anterioare, ci să înceapă o afacere de familie.

Așa a apărut Healthylicious, un nou concept pe piața clujeană, un restaurant rapid cu mâncare sănătoasă.

 

1. Un medic și o finanțistă… de ce totuși un restaurant?

Am călătorit foarte mult în ultimul an și, umblând prin lume, am văzut multe idei care ne-au plăcut și care nu există în Cluj.

Astfel că am început să plănuim ce vom face după ce ne întoarcem acasă și, încet-încet, a prins contur această idee.

Ca să zic așa, a fost un proces de lungă durată în care am pus la punct treptat toate detaliile, iar în ultimele 2-3 luni am implementat tot ce am gândit încă de toamna trecută.

bufnita healthylicious

 

2. Spune-ne puțin ce înseamnă Healthylicious?

Healthylicious este un restaurant în care poți mânca rapid și sănătos, fie că ai o pauză de prânz între ședințe, că vrei o gustare scurtă cu familia sau prietenii sau că vizitezi orașul și vrei să mănânci ceva lejer în câteva minute.

De regulă, pentru astfel de situații ai de făcut un compromis în privința calității mâncării și găsești puține opținui dacă ești foarte atent la ceea ce mănânci.

În plus, e locul unde nu trebuie să îți faci griji ce îi cumperi copilului sau ce faci dacă vrea să guste din mâncarea ta, pentru absolut totul este potrivit și pentru cei mici. Iar ei nu vor apuca să se plictisească, preparatele fiind servite îmn doar câteva minute.

3. De unde această pasiune pentru mâncarea sănătoasă?

Recunosc, am început să fiu mai atentă la acest capitol când am început diversificarea lui Eric.

Știam și înainte câteva reguli și principii de bază, însă nu le dădeam suficientă importanță.

Dar am considerat că educația alimentară a propriului copil este o responsabilitate uriașă, deoarece îi formează obiceiurile alimentare pentru tot restul vieții și are un impact major asupra dezvoltării lui.

Iar o dată cu el ne-am educat și noi, pentru că nu ai cum să înveți copilul niște principii pe care tu nu le respecți.

În ultimul an, călătorind pe termen lung, calitatea mâncării a fost unul din principalele inconveniente.

Atunci când mănânci în mod constant la restaurant trebuie să faci multe compromisuri, mai ales că în multe zone ale lumii interesul pentru mâncare sănătoasă e aproape inexistent.

fructe in desert

 

4. Ce găsim la Healthylicious?

Preparatele de bază sunt bolurile cu smoothie de fructe și granola sau budincă de chia și power-bolurile cu baze din cereale și carne/legume.

Acestea sunt realizate pe loc, în fața clientului, din ingrediente proaspete și naturale.

Toate ingredientele sunt fierte sau coapte în cuptor, folosind doar sare și diverse ierburi aromate, nimic nu e prăjit și nu folosim prafuri, mixuri, semipreparate sau sosuri gata cumpărate.

Mai avem supe cremă și fresh-uri făcute de noi în fiecare dimineață, plus deserturi fără zahăr pentru care avem o colaborare cu un laborator de patiserie.

Majoritatea produselor sunt sau se pot adapta unui regim vegetarian/vegan și absolut toate sunt potrivite pentru a fi consumate de copiii care au trecut de prima etapă a diversificării.

 

masa la HEalthylicious

 

5. Ce planuri aveți cu Healthylicious?

Am deschis doar de câteva săptămâni, deci încă trebuie să ne formăm un nume pe piață, să ajungem la cât mai mulți potențiali clienți.

Am fost plăcut surprinși de reacții pozitive ale mai multe companii clujene, care ne-au contactat pentru evenimente private.

Plănuim cât de curând să intrăm și pe partea de livrări, știm cât e de important pentru oamenii foarte ocupați să aibă ușor la dispoziție opțiuni sănătoase.

Pe partea de meniu, avem în vedere câteva schimbări sezoniere, esențiale atunci când lucrezi cu legume și fructe proaspete.

Mai multe detalii despre Healthylicious gasiți pe site-ul lor sau pe paginile de Facebook sau Instagram.

http://www.healthylicious.ro

https://www.facebook.com/Healthylicious.ro/

https://www.instagram.com/healthylicious.ro/

Distribuie

Lasă un răspuns