Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Comunitatea Cuibul Berzelor o citeste pe Printesa Urbana
Nora Niculescu, 'barza-mama' din comunitatea Cuibul Berzelor, si Printesa Urbana

Comunitatea Cuibul Berzelor o citeste pe Printesa Urbana

Evenimentul de lansare a romanului “Miercuri, respiram” al Ioanei Chicet-Macoveiciuc, adica al Printesei Urbane a adunat o buna parte din suflarea comunitatii Cuibului Berzelor.

Admiratoarele scriiturii Ioanei s-au bucurat sa o intalneasca si sa primeasca autografe pe cartile preferate.

Ceva din atmosfera evenimentului ne face sa credem ca si Printesa Urbana s-a bucurat de amprenta barzutelor asupra momentului, inclusiv de implicarea catorva dintre mamele antreprenoare din comunitatea noastra.

“Miercuri, respiram” este cea de-a patra carte publicata de Ioana Chicet-Macoveiciuc si primita de fanele ei cu mare nerabdare.

Cartea descrie savuros si credibil evolutia relatiilor dintre 6 femei care se cunosc in timpul cursurilor de educatie prenatala Lamaze si pastreaza legatura suficient de mult pentru a-si povesti primele experiente ca proaspete mame.

Conexiune care ii este atat de binecunoscuta Norei Niculescu, ‘mama-barza’.

Si asta pentru ca datorita ei absolventele cursurilor Lamaze de la Cuib s-au coagulat firesc intr-o comunitate atat de activa si solidara.

Si iubitoare de carti bune!

Nora Niculescu, 'barza-mama' din comunitatea Cuibul Berzelor, si Printesa Urbana

Am recunoscut printre cele implicate in organizarea si atmosfera speciala a evenimentului pe barzutele Raluca Anton, psiholog si antreprenor, fana declarata a primului roman al Printesei Urbane; Raluca Bojan, cea care a organizat spatiul de joaca pentru copii, punandu-le la dispozitie jucariile educative disponibile de la Ludy pe baza de abonament.

La fel ca si Nora, sunt toate mame si toate la el de pasionate de proiectele pe care le conduc.

E o senzatie aparte sa simti ca faci parte dintr-un asemenea grup!

Cuibul Berzelor la lansarea romanului Miercuri, respiram de Ioana Chicet-Macoveiciuc, Printesa Urbana

 

La lansarea de carte au vorbit toate barzutele prezente.

Despre copii, despre carti, despre cum ii crestem pe cei mici si despre cum dragostea pentru ei ne da puterea sa devenim si noi, adultii, oameni mari in ochii nostri in primul rand.

Evident, discutiile acestea s-au purtat fara microfon, dar faptul ca ne ghidam dupa principii comune a amplificat suficient puterea fiecarui cuvant rostit.

Printesa Urbana ne-a dat tuturor prilej de intalnire cu aspiratiile noastre ca parinti si a atras oameni care au aceleasi valori – respectul fata de copii, aprecierea fata de puterea cuvantului, interesul pentru comunicarea cu talc.

Adica fix genul de oameni care ii cresc pe cei cu care speram sa se intalneasca in viata copiii nostri. Multumim, Ioana! <3

Puteti citi recenziile scrise de parinti despre cartile Printesei Urbane si alte carti pentru copii pe site-ul creat de barzuta Carmen Mihalca: File de vis – Citeste, viseaza, cresti

Site-ul este un ghid in continua actualizare al literaturii pentru copii, insotit de comentarii ale celor ce sunt dornici sa-si impartaseasca experienta lecturii cu alti parinti.

De urmarit si de contribuit!

Spatiul de joaca organizat de barzuta Raluca Bojan, antreprenoare la Ludy.ro

 

Distribuie

Lasă un răspuns