Coș

No products in the cart.

>
>
More than Lamaze PREÎNREGISTRAT

More than Lamaze PREÎNREGISTRAT

600,00 lei

 lei

Cursul pre-înregistrat pregătește viitorii părinți pentru travaliu, naștere, alăptare, îngrijirea bebelușului și acomodarea cu noile roluri de părinți în perioada postpartum, în ritm propriu și din confortul casei lor.

P2

Acest curs poate fi început oricând în timpul sarcinii, căci vă va fi accesibil 6 luni din momentul achiziției.

Recomandarea noastră totuși este ca acesta să fie făcut în ultimul trimestru de sarcină, respectiv să fie început oricând după săptămâna 28 de sarcină, pentru ca informația să fie proaspătă în minte și relevantă pentru momentul ce se apropie.

Având în vedere că este un curs pre-înregistrat, îl poate achiziționa oricine, din țară sau din diaspora.

Indiferent de modalitatea de naștere aleasă sau recomandată: natural, cu epidurală sau prin cezariană, veți găsi în cursul acesta informații complete și complexe, care vă vor ajuta să vă pregătiți de venirea pe lume a celui mic.

9 ore.

Program: oricând aveți voi timp, în ritmul vostru, având 6 luni acces la curs după achiziționare.

Nora Niculescu, trainer și educator prenatal certificat Lamaze, psiholog, consilier în înțărcare, doula și Birth Story Listener, speaker TEDx.

Ea este “mama” Cuibului și cea care a adunat în jurul său o comunitate puternică și caldă de mame, la care vei avea și tu acces odată cu achiziționarea acestui curs.

La finalul cursului primiți atestatul de puericultură pentru tați, care vă asigură 15 zile suplimentare de concediu paternal plătit.

Începând cu data de 26.08.2022, s-a votat prin hotărâre de urgență, acordarea de 10 zile de concediu paternal plătit taților, la nașterea oricăruia dintre copii, iar în baza atestatului de puericultură se mai primesc încă 5 zile suplimentare de concediu. 

 • Acces în comunitatea închisă a Cuibului, unde veți primi suport constant, sfaturi și răspunsuri la orice oră din zi sau din noapte.
 • Este un curs 4 în 1! Lecțiile noastre cuprinzătoare vă pregătesc la toate nivelurile – fizic, mental și emoțional, pentru a naviga prin experiența nașterii și a parenting-ului timpuriu. Tu și partenerul tău veți finaliza această clasă simțindu-vă entuziasmați, încrezători și pregătiți pentru nașterea copilului vostru, dar și pentru el!
 • Am menționat deja de cele 15 zile libere plătite?

Cursul pre-înregistrat este alcătuit din 2 părți, după cum urmează:

1/ Cinci module principale 

Cele 5 module acoperă cele mai importante subiecte, astfel încât voi, viitorii părinți să găsiți răspuns la orice întrebare legată de travaliu, naștere, intervenții medicale, alăptare sau îngrijirea bebelușului.

Lecțiile cuprind informații esențiale documentate și sfaturi practice legate de:

Începem cu începutul, pentru a avea o bază solidă pe care să construim ulterior.

Acest modul acoperă subiecte precum anatomia și fiziologia sarcinii,  pregătirea bazinului pentru naștere, pregătirea perineului pentru naștere, vestitele tehnici de respirație și planul de naștere.

Care sunt primele semne, cum evoluează intensitatea și frecvența contracțiilor, cum face față corpul solicitărilor unui travaliu declanșat natural și care sunt diferențele față de cel indus, precum și ce poți face în ambele situații pentru a suporta mai ușor contracțiile nașterii.

Cum decurge în mod normal o naștere naturală, cum poți să ai una fără rupturi sau epiziotomie,  care este legătura între poziția fătului și felul în care decurge nașterea.

Care sunt implicațiile utilizării analgeziei epidurale / peridurale și ale medicației care ajută la inducerea și grăbirea nașterii.

Care sunt particularitățile nașterii prin cezariană, fie că este prima sau intervine după o altă naștere anterioară.

Care sunt posibilele manevre prin care doctorul ajută fătul să se angajeze pe canalul de naștere și ce alternative ai la ele.

Cum se pregătește corpul tău și bebelușul nou-născut pentru prima guriță de lapte matern, care sunt pozițiile de alăptare recomandate pentru o hrănire sănătoasă, fără ragade sau sâni dureroși.

Momentul cunoașterii copilului vostru este magic! Și niciun detaliu ce ține de îngrijirea sa nu ar trebui să adauge îngrijorări, stres sau presiune, luând din bucuria conectării!

De aceea, în acest modul discutăm și despre semnificația Scorului APGAR, despre îngrijirea cordonului ombilical și ajutăm părinții să se pregătească pentru problemele frecvente ale nou-născuților: icterul neonatal, regurgitația, tranzitul intestinal, dermatita seboreică, respirația, colicile.

Nu lăsăm deoparte nici informațiile ce țin de sănătatea bebelușului (precum analize în maternitate, recomandările la externare sau elemente de siguranță) sau de ambient și acomodare.

Și bineînțeles că includem în curs și subiectele cele mai așteptate: somnul, temperatura, plânsul și băița bebelușului, îmbrăcămintea (conform OMS, căci alegerile vestimentare drăgălașe vă aparțin).

2/ Materiale Bonus

Veți primi și 5 materiale bonus, care vor completa informațiile pe care le veți asimila parcurgând restul cursului. În felul acesta, veți ști că veți avea o pregătire completă, chiar dacă achiziționați varianta pre-înregistrată a cursului More than Lamaze.

Cele 9 materiale video includ informații despre:

 • Ce este și cum vă poate ajuta o doula la naștere  

 • Ce este și cum vă poate ajuta o doula postpartum

 • Somnul bebelușului – recomandări generale

 • Somnul bebelușului – recomandări specifice ale unui specialist în somnul copiilor

 • Informații despre scutecele textile moderne

Înțelege pe deplin procesul nașterii și învinge-ți propriile frici

Împreună vom povesti despre planul de naștere, încurajând de asemenea comunicarea deschisă atât cu echipa medicală, cât și cu partenerul – toate acestea pentru a avea o experiență frumoasă în deschiderea acestui minunat capitol din viața unei familii.

P3

Înțelege pe deplin procesul nașterii și învinge-ți propriile frici

P3

Împreună vom povesti despre planul de naștere, încurajând de asemenea comunicarea deschisă atât cu echipa medicală, cât și cu partenerul – toate acestea pentru a avea o experiență frumoasă în deschiderea acestui minunat capitol din viața unei familii.

Întrebări frecvente

Cursul prenatal “More than Lamaze” – varianta pre-înregistrată este un curs Lamaze care poate fi parcurs în ritm propriu, având același obiectiv –  de a oferi părinților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea grijă de bebelușii lor. Acest curs acoperă o gamă largă de subiecte legate de sarcină, travaliu, nașterea naturală, nașterea cu epidurală, nașterea prin cezariană, alăptare și   îngrijirea bebelușului. 
Iar între subiectele de puericultură sunt și cele ce țin de hrănirea lui, somnul bebelușului, schimbatul scutecului, băița bebelușului și elemente de siguranță.

La cursul prenatal “More than Lamaze – varianta pre-înregistrată” de la Cuibul Berzelor te vei pregăti pentru naștere, în toate formele sale – naturală, cu epidurală sau prin cezariană, vei afla tot ce trebui să știi despre partea de sprijin medical, te vei informa cu privire la tot ce implică alaptarea, dar vei învață și despre îngrijirea de bază a bebelușului, precum cum să-l hrănești, cum să îi schimbi scutecul, cum să-i faci băița bebelușului sau cum să-l liniștești. Cursul acoperă și elemente ce tin de dezvoltarea bebelușului, somnul său și elemente de siguranță.

Dacă programul vostru nu vă permite să participați la varianta de 4 saptămâni a cursului “More than Lamaze”, atunci cursul pre-înregistrat este varianta potrivită pentru voi! Puteți face cursul oricând, însă noi vă recomandăm să-l urmăriți după săptămâna 28 de sarcină. În felul acesta, informația va fi proaspătă și veți fi pregătiți pentru sosirea bebelușului, având deja la îndemână cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea grijă de puiul vostru. 

Da, bineînțeles. Cursul Lamaze pre-înregistrat – vă oferă flexibilitatea de a vă pregăti în ritmul vostru și de oriunde v-ați afla.

După achiziție, veți primi automat acces la materiale, în contul de pe site-ul Cuibului și le veți putea accesa timp de 6 luni de la achiziție.

Dincolo de experiența fizică, nașterea este și o experiență profund emoțională.

Abordarea noastră ține cont de: 

 • Informația pe care o transmitem la cursuri: se bazează în totalitate pe studii și pe cele mai recente recomandări în domeniu, asigurând astfel o informare corectă, care alături de prevenție reprezintă cheia unor rezultate excelente.
 • Pregatirea psiho-emoțională: Atât travaliul, cât și nașterea, necesită multă pregătire la nivel mental, fizic și emoțional
 • Comunicarea cu echipa medicală: De multe ori medicii nu reușesc să dedice suficient timp oferirii de informații detaliate, focusul lor fiind în mare parte pe problemele strict medicale. De aceea, este bine să fiți pregătiți cu termenii de specialitate, pentru a putea lua decizii informate în momente cheie. 
 • Încredere: Nașterea este o experiență profund transformatoare, în care vrem să intrăm nu doar cu informație corectă, cât și cu un mindset potrivit, asfel încât să putem întâmpina cu încredere orice va fi să ne aducă în cale această experiență.

  Și nu în ultimul rând, pentru a avea acces în comunitatea privată de Facebook a Cuibului, unde sunt doar mamele ce au parcurs același curs ca și voi, fie în varianta de 4 săptămâni, fie în aceasta pre-înregistrată. Asta înseamnă un grup de mame care împărtășesc aceleași valori și se sprijină reciproc pe parcursul acestei călătorii importante a devenirii noastre ca mame. 

Acest curs prenatal se poate face și în varianta fizică de 1-la-1 pentru părinții care preferă asta și se poate face și în limba engleză. Costul cursului privat este de 1500 de lei și durează 5 ore. Pentru detalii și înscriere luați legătura cu noi, fie pe mail la adresa info@cuibulberzelor.ro, fie telefonic la numărul 0742.811865.

This intensive prenatal course can also be done 1-on-1 and in person for the parents who wish this and it can also be done in English. The private course costs 1500 lei and lasts 5 hours. For details and registrations contact us through mail at info@cuibulberzelor.ro or by phone at 0742.811865.

La Cuibul Berzelor am ajutat mii de părinți ca tine!

Comunitatea noastră te așteaptă!

Vei găsi mereu sprijin, sfaturi, bucurie sau ajutor în comunitatea noastră diversă de bărzuțe.