Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Impresii de la cursul de Doula din SUA
P6 articol

Impresii de la cursul de Doula din SUA

Kathy Stewart, cea care a tinut cursul de sprijin in travaliu si nastere la care am participat (Cursul de certificare ca Doula), m-a bucurat mult facandu-mi un tur al maternitatii din clinica St. Mary din Richmond.

Acest tur pe de-o parte m-a intristat (datorita diferentelor MARI dintre ce optiuni are o mama acolo si ce optiuni are o mama aici in Romania), pe de alta parte mi-a dat speranta…

Speranta ca intr-un anumit interval de timp, poate fi si la noi asa! Si cred cu tarie acest lucru! Iar in acest proces, mamicile sunt cel mai puternic vector al acestui mesaj de schimbare.

Cu fiecare gravida in plus care prezinta medicului sau planul ei de nastere si incearca sa-l negocieze, cu fiecare femeie insarcinata care la nastere cere sa fie mereu informata inainte de a se interveni in procesul natural al travaliului sau si a nasterii copilasului ei, cu fiecare mamica ce va refuza interventiile medicale de rutina … lucrurile se vor schimba! Poate incet, dar SIGUR!

Considerati acest post ca o introducere … mai multe vor urma curand…. 🙂

Pentru cei care nu stiati deja ca avem cont si pe Facebook, va invitam sa vedeti poze din aceasta maternitate acolo :https://www.facebook.com/album.php?aid=238719&id=370685346073

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Te-ar putea interesa