Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
>
Greturi Sarcina Fata sau Baiat ? Mituri in sarcina – Greata si varsaturile indica sexul viitorului copil?
asteptam un bebe

Greturi Sarcina Fata sau Baiat ? Mituri in sarcina – Greata si varsaturile indica sexul viitorului copil?

MIT – Daca nu ai greturi si varsaturi, sigur vei avea un baietel. FALS. Dar de ce?

Au fost studii care au urmarit sa coreleze asemenea simptome ale sarcinii cu sexul copilului, insa rezultatele au fost neconcludente.
Cu alte cuvinte o viitoare mamica de fetita este la fel de posibil sa nu aiba probleme de acest gen in primele 3 luni de sarcina precum o viitoare mamica de baiat.

Dar pentru ca tot am ajuns la acest subiect, as vrea sa linistesc viitoarele mamici, in cazul in care au un debut de sarcina cu mai multe episoade de greata sau chiar de varsaturi.

Deoarece in ziua de azi se pune atat de mult acentul pe o alimentatie echilibrata, s-ar putea crede ca varsaturile pun in pericol dezvoltarea bebelusului in burtica.

Cu toate acestea insa, daca inainte de a ramane insarcinata mamica a avut o greutate normala si o nutritie adecvata, studiile au dovedit ca organismul sau are suficiente rezerve pentru ca bebelusul sa se dezvolte normal.

In speranta ca am mai clarificat cateva dintre miturile sarcinii, in urmatorul articol vom discuta despre un subiect delicat, care la randul sau a generat un mit.
Daca faci dragoste in ultimul trimestru de sarcina, poti sa declansezi travaliul si sa nasti prematur… ADEVARAT sau FALS?

Articol preluat de pe prokid.ro.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Te-ar putea interesa