Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Primul curs de formare educator prenatal Lamaze din Cluj
Primul curs de formare educator prenatal Lamaze din Cluj

Primul curs de formare educator prenatal Lamaze din Cluj

Nora Niculescu devine a doua persoană din România abilitată să organizeze cursuri de formare ca educator prenatal Lamaze.

După 7 ani de experiență practică dobândită ca educator Lamaze al celor peste 1000 de cupluri, Nora a devenit trainer al Mum’s the Word și abia așteaptă să-i cunoască pe toți aceia care sunt dornici să promoveze principiile nașterii sănătoase către cât mai mulți dintre viitorii părinți. 

Simplificat, rolul de bază al educatorului prenatal Lamaze este acela de a readuce firescul în sarcină, travaliu și naștere.

De a-i pune la curent cu cele mai recente concluzii științifice, de a-i ajuta să discearnă și să ia decizii bine fundamentate!

Pentru a putea transmite informația teoretică într-o formă cât mai ușor asimilabilă de către fiecare cuplu, educatorul prenatal trebuie să învețe să comunice cu cei prezenți în sala, nu doar să le vorbească.

Iar cursul de formare ca educator prenatal Lamaze organizat de Nora Niculescu e valoros tocmai prin faptul că pregătește toate abilitățile necesare pentru evaluarea audienței, conectare personalizată, adaptarea la așteptările individuale ale cuplurilor, transmiterea încrederii fără a pierde obiectivitatea cu care se prezintă informațiile.

Adică cele mai importante modalități prin care un bun educator Lamaze reda părinților puterea de a decide în cunoștință de cauză și de a dialoga cu personalul medical în privința nașterii copilului lor!

Munca de educator prenatal Lamaze cere o continuă informare, motiv pentru care Nora va participa în octombrie 2016 la Conferința Internațională Lamaze din SUA, fructificandu-și bursa de 2000 de dolari câștigată.

Cu siguranță că toate noutățile aflate acolo se vor regăsi în cursul de formare ca educator Lamaze pe care ea îl va susține ulterior.

Distribuie

Lasă un răspuns