Coș

No products in the cart.

>
>
Consultant în Alăptare (Fizic sau Online)

Consultant în Alăptare (Fizic sau Online)

250,00 lei / ședință

Alăptarea e cel mai natural mod în care îți poți alimenta bebelușul cu hrană perfect adaptată nevoilor lui. Și cu dragoste!

Chiar dacă pare un gest natural, se întâmplă deseori ca mama și bebelușul să aibă nevoie de un pic de ajutor pentru a-și găsi amândoi poziția confortabilă lor.

P2

O ședință de consultanță durează 90 de minute, și se poate desfășura fizic sau online.  Menționează în formularul de înscriere dacă preferi varianta online și vei primi prin un email cu pașii de urmat pentru conectare. 

Dacă dorești o consultanță fizică și te afli în afara orașului (Cluj Napoca), te rog să ții cont de faptul că tariful final va acoperi și transportul consilierului la domiciliul mamei.

Romana Braun este consultant în alăptare certificat IBCLC și mamă a două minuni care au adus-o pe acest drum al oferirii de sprijin pe partea de alăptare.

 • Sprijin personalizat: Fiecare cuplu mamă-bebe este unic, de aceea sfaturile și soluțiile oferite vor fi mereu adaptate situației voastre specifice.
 • Alăptare cu succes: alăptarea poate fi o provocare, mai ales în primele zile. Un consultant în alăptare vă poate ajuta să învățați tehnici adecvate de alăptare, să remediați eventualele blocaje (cantitatea scăzută de lapte, durerea de mamelon sau dificultăți de prindere) și să dezvoltați un plan de alăptare care funcționează pentru voi și bebe.
 • Îndrumare profesională privind tehnicile adecvate de pompare, utilizarea echipamentului și depozitarea laptelui.
 • Sprijin emoțional: Alăptarea poate fi o experiență emoțională pentru multe mame, iar un consultant în alăptare vă poate oferi sprijinul emoțional și încurajarea de care aveți nevoie pentru a transforma aceste momente de hrană și conectare în amintiri minunate pentru toată viața.
 • Acces la resurse: în funcție de nevoi, consultantul nostru vă poate oferi acces la o varietate de resurse și instrumente pe tema alăptării.

Consultantele noastre în alăptare sunt gata să te sprijine cu toată puterea în orice situație

 • furia laptelui – poate apărea la 2 – 3 zile de la naștere, cauzată de acumularea excesivă a laptelui în sâni
 • angorjarea sânilor – poate apărea chiar și la câteva luni după startul alăptării, fiind cauzată tot de excesul de lapte în sâni
 • mameloane ombilicate sau plate – permit alăptarea eficientă, dar e nevoie de un strop de tehnică pentru o atașare corectă
 • atașare incorectă la sân – poate avea numeroase cauze, ce pot fi identificate și rezolvate punctual
 • diagnosticarea frenului lingual sau labial – particularitățile anatomice ale frenurilor din gura bebelușului îl pot sili la o atașare incorectă, care atrage dureri și răni la nivelul sânilor, dar și creșterea insuficientă în greutate, datorită alimentării nesatisfăcătoare
 • mastita – se aplică proceduri care îi permit mamei să continue alăptarea, evitând angorjarea sânilor în cazul infectării dureroase a mamelonului
 • reglarea lactației – stimularea mecanică, medicamentoasă și hormonală a lactației, precum și reducerea lactației excesive

Consultantul în alăptare este specialistul care îi oferă mamei toate informațiile necesare pentru reușită în alăptarea exclusivă, la cerere și pe termen lung, pentru ca bebelușul să se dezvolte armonios și să crească frumos la pieptul mamei!

Alăptarea este mai mult decât o modalitate de a hrăni bebelușul; este o legătură care se formează între o mamă și copilul ei, o conexiune care nu poate fi reprodusă sau înlocuită. Este un sentiment de apropiere, căldură și confort pe care doar o mamă le poate oferi. Este o sursă de hrană și imunitate care contribuie la o viață sănătoasă și fericită. Dar, cel mai important, este o reamintire a puterii incredibile și a iubirii unei mame. Dragostea care dăruiește necondiționat și la nesfârșit. Dragostea care creează o legătură care durează o viață. Mame de pretutindeni, continuați să vă hrăniți micuții cu dragoste și lapte, așa cum numai voi puteți!

P3

Consultantul în alăptare este specialistul care îi oferă mamei toate informațiile necesare pentru reușită în alăptarea exclusivă, la cerere și pe termen lung, pentru ca bebelușul să se dezvolte armonios și să crească frumos la pieptul mamei!

P3

Alăptarea este mai mult decât o modalitate de a hrăni bebelușul; este o legătură care se formează între o mamă și copilul ei, o conexiune care nu poate fi reprodusă sau înlocuită. Este un sentiment de apropiere, căldură și confort pe care doar o mamă le poate oferi. Este o sursă de hrană și imunitate care contribuie la o viață sănătoasă și fericită. Dar, cel mai important, este o reamintire a puterii incredibile și a iubirii unei mame. Dragostea care dăruiește necondiționat și la nesfârșit. Dragostea care creează o legătură care durează o viață. Mame de pretutindeni, continuați să vă hrăniți micuții cu dragoste și lapte, așa cum numai voi puteți! i  

Întrebări frecvente

O consiliere în alăptare urmărește să ghideze proaspăta mămică la începutul acestui proces. Consilierul în alăptare poate să îi arate mamei cum să își atașeze puiul corect la sân și cum să  depășească provocările ce ar putea să apăra în alăptare.

Este recomandat să apelezi la un consilier în alăptare fie cât mai repede după ce ai ajuns acasă cu bebelușul pentru a te asigura că aveți un start bun, fie atunci când întâmpini dificultăți în alăptare și ai nevoie de sprijinul unui specialist pentru a depăși orice provocare.Un consilier în alăptare te poate ajuta atât să previi eventuale probleme, cât și să le rezolvi și să le depășești. Îți poate arăta poziții de alăptare, cum să corectezi poziția dacă ea nu e corectă, poate evalua frenul și face recomandări în funcție de situație, astfel încât ragadele să nu (mai) fie o problemă, te poate sfătui vis-a-vis de cum să stimulezi lactație la nevoie sau de cum să o menții.  De asemenea, un consilier în alăptare te poate ajuta să depășești cele mai frecvente provocări, precum angorjarea sânilor, mameloanele plate sau ombilicate sau canalele înfundate sau mastita.

Bineînțeles! De cele mai multe ori, consilierul în alăptare se deplasează la domiciliul mamei, pentru a o ghida și sprijini în mod practic. Dacă acest lucru nu este însă posibil, datorită faptului ca mama și consilierul nu locuiesc în aceeași localitate, atunci se poate lua în considerare și consilierea online, chiar dacă aceasta are limitările ei.

Da, atunci când în orașul vostru nu există nici un consilier în alăptare și tu simți că ai nevoie de sprijin, apelează cu încredere și la o consiliere online. Uneori, un sfat la momentul potrivit poate să schimbe evoluția alăptării în mod fundamental, chiar dacă consultantul în alăptare nu poate ghida mama în mod practic.

La Cuibul Berzelor am ajutat mii de părinți ca tine!