Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Resurse sanatoase pentru diversificare

Resurse sanatoase pentru diversificare

Vine un moment in viata fiecarei mamici, cand trebuie sa faca fata diversificarii alimentatiei bebelusului mic, ce tocmai depaseste 6 luni de viata.

Si cand vine momentul, o gramada de intrebari isi fac loc in mintea mamicii dragi si bune, care-si doreste pentru puiutul ei cele mai gustoase si sanatoase alimente din lume.

Nu o sa insist aici pe regulile diversificarii, ca despre acestea se pot afla multe, utile si valabile la un curs de diversificare.

Ce imi doresc insa sa va povestesc acum, este despre cat de frumos ar fi ca mamicile sa se poata aproviziona cu legume adevarate, cultivate la noi, de tarani care evita pe cat posibil ingrasamintele chimice.

Si in plus de asta, despre oua de casa, nu de “serie” si despre carne de animale crescute in libertate si cum ar zice cei de la protectia lor – “animale fericite”  🙂

In ultima vreme, am observat o reticenta chiar si fata de taranii din pietele noastre…ei acum a aparut Cutia Taranului, proiect ce are la baza relationarea directa dintre oraseni si taranii muncitori de la sat, astfel incat si cei de la oras sa se poata bucura de “bogatia” de la tara, in materie de fructe, legume, carne si lactate.

Si va recomand tuturor sa cercetati oferta lor actuala. Momentan este doar o familie de tarani in proiect, insa urmeza sa li se alature si altii, cu alte oferte si sper eu ca acest proiect sa se extinda si in alte orase, deocamdata Cluj-Napoca fiind acum singurul oras in care se va distribui Cutia Taranului.

Mai multe detalii despre cum s-a conturat acest proiect frumos gasiti AICI.

 

Distribuie

Lasă un răspuns