Coș

No products in the cart.

Blog
>
>
Cealaltă față a maternității. Ședința foto de antreprenoriat
sedinta foto

Cealaltă față a maternității. Ședința foto de antreprenoriat

Cuprins:

1.CUM S-A NASCUT IDEEA SEDINTEI FOTO DE ANTREPRENORIAT
2.CUM S-AU AJUTAT ANTREPRENOARELE CUIBULUI INTRE ELE
3.UNDE VOR FI FOLOSITE FOTOGRAFIILE DE ANTREPRENORIAT
4.DE CE SA LUCREZI CU ANTREPRENOARELE CUIBULUI

 

Cand nu suntem mame date-n mintea copiilor, suntem programatoare, educatoare parentale, copywriteri, psihologi ori consultanti de stil.

Si cand nu ne dam sfaturi despre diversificarea bebelusilor ori despre cele mai educative activitati cu prescolarii nostri, ne sustinem unele pe altele in demersul nostru de mici antreprenoare.

De la parteneriate incheiate in cadrul comunitatii la organizarea unei sedinte foto gratuite pentru antreprenoarele Cuibului.

cum s-a nascut ideea sedintei foto de antreprenoriat

La o intalnire a mamelor antreprenoare din comunitate, cand multe dintre noi am recunoscut ca nu putem onora invitatia Cuibului de a ne prezenta proiectele din lipsa de fotografii business.

Daca intre mame e acceptabil ca la intalnirile de lucru sa participe si bebelusii din sistemele de purtare, e posibil ca alti parteneri de afaceri sa nu fie la fel de indulgenti cu atat de comoda coada de cal ori cu balerinii numai buni pentru a purta in brate cei doi copii scosi de la gradinita.

Asa ca am adaugat experientei, competentei si pasiunii cu care ne traim proiectele antreprenoriale intreg arsenalul necesar pentru ne conforma cerintelor unei imagini business.

sedinta foto cu antreprenoarele Cuibului

cum s-au ajutat antreprenoarele cuibului intre ele

Satul virtual al Cuibului e destul de mare.

Asa ca am dat strigare printre cele peste 1000 de barzute, intreband cine ne poate da o mana de ajutor pentru sedinta foto.

S-au anuntat voluntar fotografe, make-up artiste, hair styliste, consultante de stil vestimentar si sufletul unui centru de educatie si dezvoltare pentru copii.

Fotografe: Ada Ivanov, Florina Astilean, Dana Waldraf

Make-up artiste: Ioana Cristina DomocosRaluca Manole, Alexandra PopDaniela Dan – care e pus la dispozitie un make-up artist si produse de machiaj Oriflame

Hair stylist: Barbur Csilla

Locatie: Octofun Academy, centru de educatie si dezvoltare personala pentru copii si studioul foto N34 al Adei Ivanov

sedinta foto cu antreprenoarele Cuibului

unde vor fi folosite fotografiile de antreprenoriat

Cand nu-si strang copiii in brate, femeile acestea frumoase isi imbratiseaza proiectele cu la fel de multa pasiune.

O sa le vedeti pe site-urile lor, pe bloguri, pe afisele cu care isi promoveaza evenimentele si atelierele, in interviurile inspirationale pe care le acorda.

In plus, vor aparea in seria de interviuri cu antreprenoarele Cuibului, pentru a continua prezentarile mamelor intreprinzatoare si pentru a li se adauga interviurilor despre Anca Deac Stir de la AD Shop, Madalina Mirastian de la Poezie cadou, life coach-ul Alina Ioana Pop, Raluca Bojan de la LudyAndra Maria Spanu de la Bebepufulete si Andreea Bompa Oprea de la Aventuri in cinci.

sedinta foto cu antreprenoarele Cuibului

de ce sa lucrezi cu antreprenoarele cuibului

Pentru ca-s inimoase. Stiu ca familia lor poate sa castige numai daca intreaga comunitate are de castigat.

Pentru ca fac munca de Sisif in a construi fragila clasa de mijloc in care se pot dezvolta si alte proiecte antreprenoriale.

Ale mele, ale tale, ale copiilor nostri.

Pentru ca muncesc cu pasiune si adauga valoare prin sfaturile pertinente si argumentate pe care le dau la pachet cu produsele si serviciile lor.

Pentru ca-si masoara castigurile si-n altceva decat in bani, iar asta e o dovada de caracter care, indiscutabil, inspira incredere.

Distribuie

This post has 5 comments

Madalina Mirastian
18 iul. 2017

Ma uitam in jur si nu-mi credeam ochilor: noi care zi de zi imbracam tinuta de mamicie, eram ca prin minune, toate, niste.. dame foarte bine(ca sa nu spun gagici).
Cred ca e minunat ca am trecut prin sedinta asta foto, si ca astfel au iesit la lumina eforturile din spatele atator proiecte de suflet. Go moms!
Multumesc tuturor mamicilor foto si aranjat/make up!

Madalina
18 iul. 2017

Ma uitam in jur si nu-mi credeam ochilor: noi care zi de zi imbracam tinuta de mamicie, eram ca prin minune, toate, niste.. dame foarte bine(ca sa nu spun gagici).
Cred ca e minunat ca am trecut prin sedinta asta foto, si ca astfel au iesit la lumina eforturile din spatele atator proiecte de suflet. Go moms!
Multumesc tuturor mamicilor foto si aranjat/make up!

Carmen Mihalca
18 iul. 2017

Experienta unei sedinte foto cu tot ce tine de ea: consiliere vestimentara, machiaj, coafura, indicatii de regie pentru a “iesi bine in poze” a fost minunata. Maternitatea te schimba ca om, te transforma si te infloreste sufleteste. Fizicul are de suferit, iar aceasta experienta a fost bine venita pentru un refresh major al imaginii.
Multumesc antreprenoarelor implicate si multumesc Cuibului acesta minunat pentru TOATE experientele prin care m-a ajutat sa trec.

Dana Ganja
19 iul. 2017

A fost un rasfat in toata puterea cuvantului! Si-un dezmat de bunavointa, implicare si munca serioasa din partea antreprenoarelor care ne-au pregatit din culise: machiaj, coafura, sfaturi si rasete detensionante la sedinta foto. Multumiri tuturor!

Adela Perde
25 iul. 2017

A fost o experienta f frumoasa!!! Multumesc mult Adei Ivanov si sotului ei care au fost nemaipomeniti,au avut multa rabdare cu noi si ne au facut niste fotografii super!! Multumesc Cuibului pt marea oportunitate oferita

Lasă un răspuns